HomeHL-9Κορωνοϊός: Τι δείχνουν τα πρώτα τεστ στο Αστυνομικό Μέγαρο

Κορωνοϊός: Τι δείχνουν τα πρώτα τεστ στο Αστυνομικό Μέγαρο

Θετικός στον ιό ο Αστυνομικός Διευθυντής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, βρίσκεται από το μεσημέρι, η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, μετά την επιβεβαίωση θετικού κρούσματος σε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ και πιο συγκεκριμένα στον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Νίκο Σπυριδάκη, ο οποίος παρουσιάζει ήπια συμπτώματα της νόσου.

Ελήφθησαν 15 δείγματα τα οποία αποτελούσαν τις στενές επαφές του κ. Σπυριδάκη και τα οποία εστάλησαν στο Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, ωστόσο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, τα δείγματα θα εξεταστούν εκ νέου για επιβεβαίωση.

Σε κάθε περίπτωση ο δειγματοληπτικός έλεγχος από τον ΕΟΔΥ συνεχίζεται καθώς ο αστυνομικός Δ/ντής είχε αρκετές επαφές με φορείς της πόλης αλλά και με συναδέλφους του.

Προτεραιότητα για εξέταση δόθηκε στους συνεργάτες του κ. Σπυριδάκη που βρέθηκαν σε απόσταση μικρότερη του 1,5 μέτρου και για διάστημα μεγαλύτερο των 15 λεπτών.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου

Ο κ. Σπυριδάκης μετέβη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Δόθηκαν οδηγίες και βρίσκεται σε κατ οίκον περιορισμό ενώ άμεσα ενημερώθηκε η Υπηρεσία προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου καθώς πριν από ένα μήνα άλλος ένας αστυνομικός είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό.

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση