HomePost It«Kανένας μόνος στην οικονομική κρίση»

«Kανένας μόνος στην οικονομική κρίση»

Τι αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ -στο πλαίσιο της αγωνιστικής του δράσης και της έμπρακτης αλληλεγγύης στους συνάδελφους- απευθύνει κάλεσμα σε κάθε μέλος του που αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες δεν είσαι μόνος σου!

Το σωματείο, ήταν και είναι κοντά σε όλους όσους δεν σκύβουν το κεφάλι, μαζί στον αγώνα για την επιβίωση ώστε να μην πληρώσουμε την κρίση. Ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα σε όσους αντιστέκονται.

Μπροστά στην επερχόμενη οικονομική κρίση, την οποία επιτάχυνε η πανδημία, σφίγγει ολοένα περισσότερο η θηλιά στο λαιμό της πλειοψηφίας του λαού, που βρίσκεται αντιμέτωπη με τις μειώσεις μισθών, την εργασιακή ανασφάλεια, την αυξημένη φορολογία, τα χαράτσια, την αύξηση των τιμολογίων σε ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, την αύξηση τιμών σε βασικά είδη ανάγκης κλπ.

Καλούμε όσα μέλη του σωματείου αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης, στέγασης, υδροδότησης, ηλεκτροδότησης, κλπ. να απευθυνθούν στο γραφείο του σωματείου, ώστε από κοινού με άλλα σωματεία και λαϊκές επιτροπές να αγωνιστούμε για το δικαίωμά μας σε αξιοπρεπή διαβίωση με εξασφάλιση επάρκειας σε τροφή, κατοικίας, ρεύματος, νερού κοκ.

Παράλληλα καλούμε τα μέλη μας να ενημερώνουν τάχιστα τη διοίκηση του σωματείου σε περιπτώσεις πλειστηριασμών – κατασχέσεων πρώτης κατοικίας από το κράτος για χρέη στην εφορία ή σε περιπτώσεις που κάποια εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων προτείνει μεταβίβαση του σπιτιού στην τράπεζα ή μετατροπή σε ενοικίαση κλπ.

Εκφράζουμε έμπρακτα τη στήριξή μας σε κάθε συνάδελφο που έχει ανάγκη. Πρόκειται για το συμφέρον των μελών μας, του εργαζόμενου συναδέλφου, που είναι δημιουργός όλου του πλούτου που παράγεται στην χώρα μας και που καλείται να πληρώνει ένα σωρό χαράτσια, να χάσει το σπίτι του και το μισθό του, για να ανακάμψουν τα κέρδη των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων.

Όλοι για έναν και ένας για όλους

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση