HomePost ItΟι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ στηρίζουν το Πανρεθυμνιώτικο πανυγειονομικό συλλαλητήριο

Οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ στηρίζουν το Πανρεθυμνιώτικο πανυγειονομικό συλλαλητήριο

Στις 22 Φεβρουαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ στηρίζει απόλυτα τον αγώνα των υγειονομικών του Ρεθύμνου στο Πανρεθυμνιώτικο Πανυγειονομικό Συλλαλητήριο στις 22 Φλεβάρη!

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

Μαζί με όλους τους συμπολίτες μας, επιδιώκουμε ένα πλήρες δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας, που θα είναι πλήρες εξοπλισμένο, με μόνιμο προσωπικό και επαρκή χρηματοδότηση.

Απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης  που έχει αφήσει το νομό Ρεθύμνου με ένα υποστελεχωμένο νοσοκομείο,  με κλινικές και τμήματα που  δουλεύουν με μετακινουμένους γιατρούς, γιατρούς με μπλοκάκια, με εντέλλεσθε, με εργολάβους στην καθαριότητα και τη σίτιση, με ανεπαρκές σε αριθμό νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, απαντάμε με κλιμάκωση του αγώνα

Δεν μπορούμε πλέον να ανεχθούμε την πολιτική αδιαφορίας της κυβέρνησης, η οποία έχει εγκαταλείψει το νησί μας σε μια κατάσταση απόλυτης ανεπάρκειας.

Είναι καιρός να δράσουμε αποφασιστικά! Με αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη, αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε για ένα υγειονομικό σύστημα που θα εξυπηρετεί όχι μόνο τους εργαζόμενους, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία μας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση