HomeHL-9Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για σήμερα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στην Κρήτη που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Νομός Ηρακλείου

08:00-13:00 Στην Αγ.Πελαγία στην περιοχή πλησίον της εκκλησίας της Αγ.Πελαγίας.

08:30-09:30 Στην ε.ο.Ηρακλείου Μοιρών σην περιοχή του κόμβου προς ΠΑΓΝΗ, των επιχειρήσεων Μανουσάκη, XXL. Στις περιοχές των ΑΤΕΙ στον Εσταυρωμένο, των Φοιτιτικών Εστιών, του Πειραματικού σχολείου, του οικισμού Τζουλιαδάκη και της οικίας Λυγεράκη στις Γούρνες Τεμένους. Στη Λοφούπολη, στον οικισμό Σέμελη στο Περίδου μετόχι και στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από τις αποθήκες Χανιωτάκη έως τις αποθήκες Αριάδνη.

11:30-13:00 Στο Δ.Γόρτυνας, στο χωριό Αγ.Βαρβάρα, στην είσοδο του χωριού από το Ηράκλειο και στα χωριά Αγ.Θωμάς, Μεγ.Βρύση, Πηρουνιανά, Πρεβελιανά, Αρδάκτια, Δούλι, Γέννα, Κόλενα, Λαράνι, Άνω & Κ. Άκρια, Ατσιπάδες, Μωριάς καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Νομός Ρεθύμνου

07:30-11:00 Στο Κουμπέ από το Στρατόπεδο Θεοδωράκη έως ξενοδοχείο MACARIS/ Σαρακίνα/ Αγία Φωτεινή/ οδός Βαρδινογιάννη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση