HomeHL-9Κορωνοϊός στην Κρήτη: Θετικός στον ιό και ο σύζυγος της εγκύου – Δύο άτομα στη ΜΕΘ

Κορωνοϊός στην Κρήτη: Θετικός στον ιό και ο σύζυγος της εγκύου – Δύο άτομα στη ΜΕΘ

217 συνολικά τα κρούσματα του ιού από την αρχή της πανδημίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε και ο σύζυγος της Γαλλίδας εγκύου όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα του τεστ.

Ο σύζυγος της τουρίστριας μεταφέρθηκε στην ειδική μονάδα covid-19 του νοσοκομείου Χανίων χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του.

Σε στενή παρακολούθηση βρίσκεται από χθες και η 30χρονη έγκυος γυναίκα η οποία έχει πολύ καλή κλινική εικόνα ενώ δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί το έμβρυο από τον ιό.

Την ίδια ώρα, ανεβαίνουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού και στην Κρήτη καθώς σύμφωνα με τον σχετικό χάρτη του ΕΟΔΥ το νησί έχει 217 συνολικά κρούσματα από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα.

Δύο άτομα στην Εντατική

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του νησιού παραμένουν δύο άτομα που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για τον 93χρονο άνδρα που είναι διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων αλλά και τον 52χρονο που βρίσκεται στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ.

Έκλεισε το δημοτικό κατάστημα στις Γούρνες

Υπενθυμίζεται ότι το δημοτικό κατάστημα Γουρνών του δήμου Χερσονήσου έχει κλείσει με απόφαση δημάρχου εξαιτίας ενός συγγενή μίας δημοτικής υπαλλήλου που διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Το δημοτικό κατάστημα θα παραμείνει κλειστό για δύο ημέρες προκειμένου να τηρηθεί το πρωτόκολλο και να γίνουν οι απαραίτητες απολυμάνσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση