HomeHL-SportsΑπρόοπτο με τον Χουάν Νέιρα στον ΟΦΗ

Απρόοπτο με τον Χουάν Νέιρα στον ΟΦΗ

Πρόβλημα με τον Χουάν Νέιρα στον ΟΦΗ, καθώς ο μέσος της Κρητικής ομάδας αποχώρησε από την προπόνηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόβλημα με τον Χουάν Νέιρα στον ΟΦΗ, καθώς ο μέσος της Κρητικής ομάδας αποχώρησε από την προπόνηση.

Ο Νέιρα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και η κατάσταστή του θα επανεκτιμηθεί για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Εκτός προπόνησης για λόγους ξεκούρασης έμειναν οι ΣακόρΚοροβέσης και Περδίκης, πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Σωτηρίου και Τσιλιανίδης, ενώ ο Φελίπε Σόουζα για ακόμα μία ημέρα ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ: 

«Με απουσίες άρχισε η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της ομάδας μας, καθώς στην σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Vajebah SakorΝίκος Κοροβέσης και Μανώλης Περδίκης για λόγους ξεκούρασης.

 Ο Juan Νeira αποχώρησε από την προπόνηση, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί.

Ο Felipe Souza ακολούθησε, για μια ακόμη ημέρα, μέρος της προπόνησης, ενώ οι Δημήτρης Σωτηρίου και Κοσμάς Τσιλιανίδης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και φυσικής κατάστασης, άσκηση μεταβιβάσεων και παιχνίδι κατοχής.

Για αύριο, Τρίτη , έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, μια στις 08:00 το πρωί σε γυμναστήριο και μια στις 18:30 το απόγευμα, που θα διεξαχθεί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του τύπου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση