HomeHL1-CultureΟ Κρις Χέμσγουορθ θα υποδυθεί τον Xαλκ Χόγκαν

Ο Κρις Χέμσγουορθ θα υποδυθεί τον Xαλκ Χόγκαν

Στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «The Hulkster»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κρις Χέμσγουορθ είναι γνωστός για την εντυπωσιακή σωματική διάπλαση του υποδυόμενος τον Θορ  στις ταινίες της Marvel Cinematic Universe.

Αλλά σε συνέντευξη του στο Total Film, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα πρέπει να προπονηθεί ακόμη πιο σκληρά για να υποδυθεί τον Χαλκ Χόγκαν στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «The Hulkster».

Η ταινία ανακοινώθηκε, για πρώτη φορά, τον Φεβρουάριο του 2019, με σκηνοθέτη τον Τοντ Φίλιπς. Μέχρι τώρα, το υπόλοιπο καστ είναι άγνωστο και το Netflix κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την κυκλοφορία της ταινίας.

o-kris-xemsgouorth-tha-upoduthei-ton-xalk-xogkan-1

«Αυτή η ταινία θα είναι πολύ διασκεδαστική» είπε ο Κρις Χέμσγουορθ. «Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η προετοιμασία για τον ρόλο θα είναι παράλογα σωματική. Θα πρέπει να βάλω περισσότερη μυϊκή μάζα από ποτέ, ακόμη περισσότερο από ό,τι έβαλα για τον Θορ. Υπάρχει, επίσης, η προφορά, η φυσική κατάσταση και το ύφος».

«Θα πρέπει, ακόμα, να κάνω μια βαθιά βουτιά στον κόσμο της πάλης, την οποία ανυπομονώ πραγματικά να κάνω», πρόσθεσε, προτού σημειώσει ότι θα πρέπει να αποχωριστεί τα ξανθά του μαλλιά και να αποκτήσει φαλάκρα και μουστάκι, για να ολοκληρώσει την εικόνα του Χόγκαν.
naftemporiki.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση