HomeΕΛΛΑΔΑΚΚΕ: Να ανοίξουν χωρίς εισιτήριο όλες οι ιδιωτικές-οργανωμένες παραλίες

ΚΚΕ: Να ανοίξουν χωρίς εισιτήριο όλες οι ιδιωτικές-οργανωμένες παραλίες

Kαλεί την κυβέρνηση να έρθει σε συνεννόηση με τους δήμους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Να ανοίξουν χωρίς εισιτήριο και οι ιδιωτικές οργανωμένες παραλίες ζητάει το ΚΚΕ προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού και καλεί την κυβέρνηση να έρθει σε συνεννόηση με τους δήμους.

Το ΚΚΕ αποδίδει το συνωστισμό που υπάρχει σε ορισμένες παραλίες της Αττικής στο γεγονός ότι αυτή τη στιγμή είναι λίγες αυτές στις οποίες έχουν πρόσβαση οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου.

«Η κατάσταση που επικρατεί, ειδικά σε ορισμένες περιοχές της Αττικής, με τον κόσμο να συνωστίζεται στις ελάχιστες ελεύθερες ακόμη παραλίες, τη στιγμή που οι μεγάλες ιδιωτικές παραμένουν κλειστές, είναι απαράδεκτη», τονίζει με ανακοίνωση του.

«Είναι προφανές ότι η αυτονόητη ανάγκη για αναψυχή, με συνθήκες ασφάλειας, δεν μπορεί να ικανοποιηθεί όταν παραμένουν κλειστές για το λαό οι ιδιωτικοποιημένες παραλίες, αλλά κι όταν η πρόσβαση σε αυτές γίνεται με πανάκριβο εισιτήριο», προσθέτει και προτείνει:

«Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους δήμους, οφείλει να εξασφαλίσει όχι μόνο να ανοίξουν οι παραλίες, αλλά αυτό να γίνεται με ελεύθερη είσοδο, προκειμένου και τα φαινόμενα συνωστισμού να αποφευχθούν και το δικαίωμα του λαού να εξασφαλιστεί».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση