HomeΚΡΗΤΗΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιτίας… έργων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιτίας… έργων

Στον ανισόπεδο κόμβο και παράκαμψη του Αρκαλοχωρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιτίας… εργασιών στον ανισόπεδο κόμβο και την παράκαμψη του Αρκαλοχωρίου ανακοίνωσαν οι αρχές.

Οι εργασίες ξεκινούν την Δευτέρα 11 Μαΐου και αναμένεται να διαρκέσουν για έξι μήνες.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, στα πλαίσια της εκτέλεσης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΙΣΟΠΕΔΟΥ ΚΟΜΒΟΥ & ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ», και προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου Αρκαλοχωρίου (χ.θ. 4+870 – 5+710), θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας της επαρχιακής οδού από τον Α/Κ Αλαγνίου έως τον οικισμό Αρκαλοχωρίου , μέσω της παλαιάς επαρχιακής οδού Ηρακλείου-Βιάννου, από τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020.

 Για την ενημέρωση των οδηγών αλλά και για την τήρηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, προβλέπεται η  τοποθέτηση ρυθμιστικών και πληροφοριακών πινακίδων, στον Α/Κ Αλαγνίου και στη συμβολή της επαρχιακής οδού με την δημοτική περιφερειακή οδό Αρκαλοχωρίου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν εγκριθεί με την 87/2019 Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης , θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 και θα διαρκέσουν περίπου 6 μήνες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση