HomeHL-9Παραιτήθηκε από την διοίκηση του Επιμελητηρίου ο Μανώλης Σφυρής

Παραιτήθηκε από την διοίκηση του Επιμελητηρίου ο Μανώλης Σφυρής

Τι ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Μανώλης Σφυρής ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτηση του ίδιου αλλά και του Βασίλη Μαραθιανού από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Ο κ. Σφυρής σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «ως παράταξη άρουμε την εμπιστοσύνη μας στην επίπλαστη πλειοψηφία του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου» λέγοντας πως πλέον «πρέπει να συσταθεί νέα διοικούσα έπειτα από την διάλυση της ήδη υπάρχουσας».

Παράλληλα ο κ. Σφυρής ανέδειξε την συμφωνία που είχε υπογραφεί πριν από 27 μήνες περίπου με τις παρατάξεις «Μπροστά για το Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον κ. Αλιφιεράκη και «Αυτόφωτο Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον κ. Φασουλάκη και τα μέλη αυτών.

Ανέφερε το παράδειγμα του Επιμελητηρίου  Ιωαννίνων όπου έγινε η αλλαγή του προέδρου από άλλη παράταξη κάνοντας χρήση του Νόμου 2690/1999 Κώδικας  διοικητικής διαδικασίας περί οργάνων διοίκησης άρθρο 13 παράγραφος 5 όπου και σύμφωνα με αυτό παραιτήθηκε η διοικητική επιτροπή και επανεκλέγει  με νέο πρόεδρο τον κύριο Δημητρίου Δημήτριο υλοποιώντας την συμφωνία που είχε υπογραφεί μεταξύ των δυο παρατάξεων που συνδιοικούν και σήμερα το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση