HomeΣΠΟΡSuper League: Χωρίς πρωτόδικες αποφάσεις υπάρχει πρόβλημα για την έναρξη των πλέι οφ

Super League: Χωρίς πρωτόδικες αποφάσεις υπάρχει πρόβλημα για την έναρξη των πλέι οφ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Μονομελές Όργανο της Λίγκας δεν έχει εκδώσει καμία απόφαση για τις υποθέσεις των ΠΑΟΚ και Ξάνθης και το πρόβλημα είναι φανερό και έντονο ως προς τα πλέι οφ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Οι υποθέσεις δεν απασχολούν μόνο την Λίγκα αλλά και την ΕΠΟ καθώς ό,τι κι αν αποφασιστεί από το Πειθαρχικό της Super League, θα ακολουθήσει η εκδίκαση των προσφυγών στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας.
Όπως όμως σας έχουμε επισημάνει και πρόσφατα & σύμφωνα με πηγές από το νομικό επιτελείο της ΕΠΟ, από την στιγμή που δεν βγουν οι δύο πρωτόδικες αποφάσεις των υποθέσεων Ξάνθης και ΠΑΟΚ από το αρμόδιο όργανο της Λίγκας (είναι χωριστές και η μία κοινή αφορά στην πολυϊδιοκτησία) τα πλέι οφ δεν μπορούν να αρχίσουν.
Υπάρχει δηλαδή εμφανές πρόβλημα.
Ένα σενάριο που έχει αναπτυχθεί πάντως είναι να μπουν αστερίσκοι στη βαθμολογία, κάτι που πρακτικά πάντως δεν… στέκει για να γίνει.
Από εκεί και πέρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το εάν υπάρξουν ομάδες που εφόσον δεν θα έχουν βγει μέχρι την έναρξη του Δ.Σ. της Πέμπτης (14.00) οι σχετικές αποφάσεις ζητήσουν να μην αρχίσουν τα πλέι οφ.
Διαφήμιση
Διαφήμιση