HomeCity Guide3 παραστάσεις το Σαββατοκύριακο στο Θέατρο Κάτω

3 παραστάσεις το Σαββατοκύριακο στο Θέατρο Κάτω

Το Μικρό Πόνι και ο ΝιΠι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτό το σαββατοκύριακο, στο μεταίχμιο του φθινοπώρου με τον χειμώνα, 3 παραστάσεις συμβαίνουν Κάτω. Το Μικρό Πόνι με 2 παραστάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο μετά τα συνεχόμενα sold out αλλά και ο ΝιΠι στον καθιερωμένο πια απόπλου του με γεμάτο καράβι!

«Το Μικρό Πόνι» του Πάκο Μπεθέρα σε σκηνοθεσία Σοφίας Δερμιτζάκη, θα παρουσιαστεί αυτό το Σάββατο 30 Νοεμβρίου αλλά και την Κυριακή 1 Δεκέμβρη στις 21:00. Ερμηνεύουν η Ελένη Στρατάκη και ο Πάνος Ιωαννίδης. Ένα ζευγάρι αναμετριέται με το δύσκολο σχολικό παρόν του παιδιού τους και αποφασίζει γι’ αυτό εν αγνοία του.

Το έργο φέρνει στο επίκεντρο το πάντα επίκαιρο θέμα του σχολικού εκφοβισμού, αλλά και της αποδοχής της διαφορετικότητας σε μία κοινωνία που βρίσκεται εν κινήσει.

Σε παρόμοιο κλίμα με συνεχόμενα sold out, και ο «ΝιΠι, ο τελευταίος πειρατής του Αιγαίου και το νερό της ζωής» σε σκηνοθεσία του Πάνου Ιωαννίδη.

nipi

Μια παιδική παράσταση που έχει κατακτήσει όλους με την ευρηματική της σκηνοθεσία, τα υπέροχα σκηνικά και τις ερμηνείες των συντελεστών της, Ελευθερία Σινατσάκη, Καλιάννα Γιγουρτσή, Κλαίρη Δουκουμετζάκη, Φίλιππος Μωραΐτης, Δημήτρης Γαλανάκης και Νίκος Αξιώτης καθώς και την πρωτότυπη μουσική επί σκηνής από τον Σταύρο Πρέσση!

Συνεχίζεται κάθε Κυριακή, στις 11:30, στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Κάτω. ‘Ένας πειρατής του Αιγαίου του συγγραφέα Γιώργου Χατζόπουλου και η περίεργη παρέα του περιδιαβαίνουν στη θάλασσα και στην ιστορία του τόπου, με παντιέρα του ένα κομμάτι πανί που καταφέρνει να μεταμορφώνεται σε ό,τι μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους!

Τηλέφωνο κρατήσεων και περισσότερες πληροφορίες: 2810-343483
ή διαδικτυακά στη σελίδα του Θεάτρου Κάτω στο Facebook!

Διαφήμιση
Διαφήμιση