HomeΕΛΛΑΔΑΕνα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του σκοτώθηκε ο πολύτεκνος πατέρας

Ενα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του σκοτώθηκε ο πολύτεκνος πατέρας

Θρήνος στη Λαμία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανείπωτη η τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λαμία, μετά από τη σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων. Ενας 37χρονος πατέρας 4 παιδιών έχασε τη ζωή του και τραυματίστηκαν βαριά η σύζυγός του και ελαφρύτερα τα δυο τους παιδιά που επέβαιναν στο αμάξι.

Οπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, το μαύρο Mercedes με οδηγό τον άτυχο 37χρονο, είχε εισέλθει στον παράδρομο της εισόδου από την Αθήνα όταν η BMW, στην οποία επέβαιναν δύο νεαροί από τη Στυλίδα, βγήκε από άλλη οδό και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας. Το αποτέλεσμα της πλαγιομετωπικής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο 37χρονος, βαρύτατα η 32χρονη σύζυγός του, ελαφρύτερα τα δυο παιδιά τους (δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους) και ελαφριά, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, οι δύο επιβαίνοντες της BMW.

Οπως φαίνεται σε βίντεο του tvstar από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης γειτονικού καταστήματος, η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 η 32χρονη έχει πολλά σπασίματα σε πόδια, ισχίο, πλάτη και χτυπήματα στο κεφάλι αλλά ευελπιστούν ότι όλα θα πάνε καλά. Τα δυο τους παιδιά, 4 και 5 ετών τα οποία επέβαιναν στο αμάξι, μεταφέρθηκαν στο Παίδων της Αθήνας με κατάγματα. Τα δύο κοριτσάκια είναι ελαφρύτερα τραυματισμένα και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Η οικογένεια επέστρεφε από γάμο στην Αθήνα (τα δύο κοριτσάκια όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης ήταν παρανυφάκια) στο σπίτι τους το οποίο απείχε μόλις ένα χιλιόμετρο από το σημείο της τραγωδίας. Τον 37χρονο οδηγό και την οικογένειά του απεγκλώβισαν άνδρες της ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λαμίας μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι δύο νεαροί που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά. Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει δύο ακόμη μικρότερα παιδιά τα οποία είχαν μείνει στο σπίτι της οικογένειας στη Λαμία.

Προανάκριση για τα αίτια δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr εξετάζεται από την τροχαία εάν ο οδηγός ήταν της BMW ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Η είδηση θανάτου του 37χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών σκόρπισε θλίψη στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, καθώς ο άντρας ήταν πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας. «Χάσαμε το καλύτερο παιδί. Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν το λέω επειδή είμαι φορτισμένος συναισθηματικά. Ηταν όντως το καλύτερο παιδί. Ρωτήστε όποιον θέλετε. Αρίστος επαγγελματίας και υπόδειγμα οικογενειάρχη. Θερμά συλληπτήρια στους οικείους του και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στη σύζυγο και στα παιδιά του», λέει στο LamiaReport ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημήτρης Παπαναγιώτου.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση