Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα ο 42χρονος άνδρας ο οποίος έπεσε στα δίχτυα της αστυνομίας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης.

Πρόκειται για τις μεγαλύτερες ποσότητες δενδρυλλίων κάνναβης που έχουν ποτέ κατασχεθεί σε επίπεδο Κρήτης, καθώς κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν στα δύο θερμοκήπια φυτείας, 3.250 δενδρύλλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, οι αστυνομικοί εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαδικασία… καταμέτρησης, ενδεικτικό της μεγάλης ποσότητας που κατασχέθηκε.

Να υπενθυμίσουμε ότι η επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής είχε οργανωθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Φαιστού και στη διάρκειά της πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα δενδρύλλια κάνναβης καθώς και 14,8 γραμμάρια κάνναβης.

dendryllia-kannavhs

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ερεύνησαν τα δύο θερμοκήπια που διατηρούσε ο 42χρονος σε αγροτική περιοχή του Δήμου Φαιστού όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα 3.250 δενδρύλλια, ύψους έως και 70 εκατοστά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση