HomeHL-9Η αστυνομική επιχείρηση αποκάλυψε εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης σε δύο θερμοκήπια

Η αστυνομική επιχείρηση αποκάλυψε εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης σε δύο θερμοκήπια

Συνελήφθη ένας 42χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καρπούς απέδωσε καλά συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, καθώς σε δύο θερμοκήπια εντοπίστηκαν εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης, ενώ στα χέρια των διωκτικών αρχών έπεσε και ένας 42χρονος άνδρας.

Η αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, με τον εντοπισμό της καμουφλαρισμένης στα δύο θερμοκήπια φυτείας, από όπου και ξεριζώθηκαν συνολικά 3.250 δενδρύλλια.

Η επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί είχε οργανωθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Φαιστού και στη διάρκειά της πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα δενδρύλλια κάνναβης καθώς και 14,8 γραμμάρια κάνναβης.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ερεύνησαν τα δύο θερμοκήπια που διατηρούσε ο 42χρονος σε αγροτική περιοχή του Δήμου Φαιστού όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα 3.250 δενδρύλλια, ύψους έως και 70 εκατοστά.

dendryllia-kannavhs4

Σε βάρος του 42χρονου φερόμενου ως καλλιεργητή σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή Ηρακλείου ενώ την υπόθεση χειρίζεται το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση