HomeHL-Lifestyle«Δραματική» αλλαγή καριέρας για πρώην μοντέλο του Playboy

«Δραματική» αλλαγή καριέρας για πρώην μοντέλο του Playboy

Κατεβαίνει υποψήφια πρόεδρος στην Κροατία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για μια δραματική στροφή στην καριέρα του ετοιμάζεται ένα πρώην μοντέλο του Playboy που ετοιμάζεται να κατεβεί υποψήφια στις επικείμενες προεδρικές εκλογές στην Κροατία.

Η Άβα Καραμπάτιτς, που εκτός από πρώην μοντέλο του Playboy είναι γνωστή στη χώρα της τηλεπερσόνα με εμφανίσεις σε reality show, ανακοίνωσε τις προεδρικές της φιλοδοξίες μέσω του λογαριασμού της στο Ιnstagram, όπου άλλαξε και το προφίλ της σε «ανεξάρτητη υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές της Δημοκρατίας της Κροατίας». Όπως είπε, αποφάσισε να κατέβει στην προεκλογική κούρσα «αποκλειστικά και μόνον επειδή είναι απογοητευμένη με την κατάσταση στη χώρα».

Προεκλογικό πρόγραμμα με υποσχέσεις για αποποινικοποίηση της πορνείας και της κάνναβης

Η 31χρονη Καραμπάτιτς έχει ταχθεί υπέρ της νομιμοποίησης της πορνείας στη χώρα υποστηρίζοντας ότι έτσι θα τονωθεί η κροατική οικονομία από τη φορολόγηση των ιερόδουλων, που θα νιώθουν και πιο ασφαλείς. Το πρώην μοντέλο του Playboy υπόσχεται να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για να σταματήσει η φυγή των νέων ανθρώπων στο εξωτερικό, να νομιμοποιήσει τη χρήση κάνναβης και να απαγορεύσει τις αμβλώσεις μετά την έκτη εβδομάδα της κύησης.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

U petak kupite @7dnevno.hr i pročitajte malo više o mojoj kandidaturi i zašto sam se odlučila kandidirati za predsjednicu.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) στις

«Γνωρίζω ότι θα υπάρξουν πολλά σχόλια από τρολς γιατί είμαι ανερχόμενο αστέρι, αλλά αγνοούν την πνευματική μου πλευρά καθώς είμαι καθηγήτρια Ιταλικών και Λατινικής Λογοτεχνίας. Έγραψα μια αυτοβιογραφία, ένα μυθιστόρημα, πρωταγωνίστησα σε ταινία που παιζόταν επί μήνες στους κινηματογράφους και πέραν της Υποκριτικής έγινα και ζωγράφος», έγραψε το πρώην μοντέλο του Playboy. Και συνέχισε: «Φυσικά δεν είναι και τόσο σημαντικές οι καλλιτεχνικές μου ικανότητες. Εκείνο που μετρά είναι το νέο καθεστώς μου, το καθεστώς της Άβα»

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση