HomeHL-SportsΟΦΗ: Χωρίς Ναμπί, με Κοροβέση & Μαρινάκη στον Βόλο

ΟΦΗ: Χωρίς Ναμπί, με Κοροβέση & Μαρινάκη στον Βόλο

Ο Νίκος Κοροβέσης και ο Νίκος Μαρινάκης ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις, προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Βόλο, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Ναμπί και Φερέιρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ στην Κρήτη, πριν την αναχώρηση για τον Βόλο, ενόψει του αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Όσκαρ Γουαιλι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό χέρι και για τον λόγο αυτό δεν θα ακολουθήσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους οι τραυματίες Ναμπί και Φερέιρα.
Εκτός έμεινε για λόγους τακτικής και ο Θανάσης Ντίνας. Αντίθετα συμμετέχουν κανονικά τόσο ο Νίκος Κοροβέσης, όσο ο Νίκος Μαρινάκης, που ξεπέρασαν προβλήματα τραυματισμού.
Αναλυτικά στην αποστολή συμμετέχουν οι Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέντο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Σουρνάκης.
Η αποστολή θα «πετάξει» στις 8:15 την Παρασκευής  για τη Θεσσαλονίκη κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στον Βόλο.
Εκεί θα προπονηθεί το απόγευμα, ενώ μετά το τέλος του αγώνα (17:15), θα μεταβεί ξανά στη Θεσσαλονίκη όπου και θα διανυκτερεύσει, για να επιστρέψει στο Ηράκλειο νωρίς το πρωί της Κυριακής.
Διαφήμιση
Διαφήμιση