Η δολοφονία της 32χρονης Κατερίνας, στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, από τον εν διαστάσει συζύγό της στη Σητεία, και μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη.

Οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν αρμονικές καθώς βρισκόταν σε διάσταση. Η άτυχη γυναίκα την ημέρα της δολοφονίας της βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας της στη Σητεία με τα δύο παιδιά της, ένα μωρό έξι μηνών και ένα νήπιο 18 μηνών. Το μεσημέρι της μοιραίας εκείνης Δευτέρας, με αφορμή ένα ραντεβού των εν διαστάσει συζύγων για επίσκεψη στον παιδίατρο έγινε το κακό.

Μετά από άγριο καυγά, ο 36χρονος δράστης στραγγάλισε τη σύζυγό του, μπροστά στα παιδιά του. Στη συνέχεια ο ίδιος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας όπου και ομολόγησε την πράξη του.

Έξι μήνες μετά και ενώ ο κατ’ ομολογία δράστης παραμένει στη φυλακή, τα δύο παιδάκια της αδικοχαμένης Κατερίνας ζουν με τη μητέρα της. Η γιαγιά των παιδιών μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 για τις δύσκολες στιγμές που περνά μεγαλώνοντας τα ορφανά της Κατερίνας και περιγράφει με τρόπο συγκλονιστικό πώς το μεγαλύτερο αγοράκι διατηρεί μνήμες από την δολοφονία της μητέρας του που έγινε μπροστά στα μάτια του.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εκδικαστεί η τακτική αγωγή για την ανάθεση της επιμέλειας των παιδιών στη γιαγιά τους.

https://www.youtube.com/watch?v=1D7IaTaQEQU

Διαφήμιση
Διαφήμιση