HomeHL-9Αναζητούν τον δράστη της φωτιάς του ξυλουργείου

Αναζητούν τον δράστη της φωτιάς του ξυλουργείου

Οι αρχές γνωρίζουν την ταυτότητα του εμπρηστή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι διωκτικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εμπρηστή του εργοστασίου ξυλείας στο Μαραθίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Σύριο στην ταυτότητα του οποίου κατέληξαν ύστερα από μαρτυρίες,οι άνδρες του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου , ο οποίος αφού περιέλουσε τον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου στη συνέχεια έβαλε φωτιά και τράπηκε σε φυγή.

Ευτυχώς δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστών.

Οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν είναι μεγάλες.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 6:30 το πρωί της Τρίτης στην περιοχή του Μαραθίτη.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ηρακλείου λόγω των εύφλεκτων υλικών, με επτά οχήματα και δεκατέσσερις πυροσβέστες.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν και έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο την πυρκαγιά πριν αυτή πάρει διαστάσεις και απειληθούν τα σπίτια που συνορεύουν με το ξυλουργείο.

Όπως δήλωσε στο cretapost, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου Γιώργος Τσικαλάς,« Ήταν μία δύσκολη επιχείρηση λόγω των εύφλεκτων υλικών καθώς και το γεγονός ότι βρίσκονταν σε κατοικημένη περιοχή. Στόχος μας από την πρώτη στιγμή ήταν να περιορίσουμε την φωτιά πριν αυτή πάρει διαστάσεις.Η άμεση κινητοποίηση της υπηρεσίας απέτρεψε τα χειρότερα. Η πυρκαγιά περιορίστηκε μόνο στους εξωτερικούς χώρους και ευτυχώς δεν καταστράφηκαν τα μηχανήματα του ξυλουργείου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση