HomeHL-GreeceΓεννηματά: Nα εξεταστεί η περίοδος από την είσοδο στο ευρώ μέχρι σήμερα

Γεννηματά: Nα εξεταστεί η περίοδος από την είσοδο στο ευρώ μέχρι σήμερα

«Σου χαρίζομαι για το 2004- 2009, μου χαρίζεσαι για το 2015, πατσίσαμε!» είπε χαρακτηριστικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για από κοινού συγκάλυψη των ευθυνών ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την κρίση και την διαχείριση της, έκανε λόγο (στο πλαίσιο της ομιλίας της στην 84η ΔΕΘ) η Φώφη Γεννηματά. «Σου χαρίζομαι για το 2004- 2009, μου χαρίζεσαι για το 2015, πατσίσαμε!» είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Στη συνέχεια εστίασε τα πυρά της στην κυβέρνηση λέγοντας πως δεν έχει συνολικό σχέδιο. «Χθες στην ομιλία του ο κ.Μητσοτάκης, ουσιαστικά άφησε στη κ.Λαγκάρντ τη διαπραγμάτευση. Πρωτοφανής παραδοχή αδυναμίας» σημείωσε και έστειλε ένα μήνυμα στον πρωθυπουργός για τον εκλογικό νόμο:

«Ας γνωρίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι η τυχόν επανάληψη διατάξεων που μετατρέπουν τις λαϊκές μειοψηφείες σε κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες θα μας βρει δυναμικά απέναντι».

«Η αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου της δεξιάς, δεν συνεπάγεται και συγχωροχάρτι στον κ. Τσίπρα και στο ΣΥΡΙΖΑ» συνέχισε αναφέρθηκε στις ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού:

«Γιατί είναι ο κ. Τσίπρας που άνοιξε το δρόμο στην αυτοδυναμία της ΝΔ. Απέτυχε ως δήθεν «κυβερνώσα πρώτη φορά αριστερά» να δώσει λύσεις στα προβλήματα του τόπου και της ελληνικής κοινωνίας».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση