HomeHL-GreeceΣτέφανος Κασσελάκης: Στηρίζουμε την ανάπλαση της ΔΕΘ, αλλά η πόλη χρειάζεται πράσινο-Video-

Στέφανος Κασσελάκης: Στηρίζουμε την ανάπλαση της ΔΕΘ, αλλά η πόλη χρειάζεται πράσινο-Video-

"Είμαι πεντακάθαρος. Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε καθαρά χέρια και είμαστε εδώ για να προσφέρουμε. Θα στηρίξουμε τη Θεσσαλονίκη", τόνισε ο κ. Κασσελάκης και σημείωσε πως η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει πόλος έλξης για επενδύσεις και νέους ανθρώπους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΘ-Helexpo και στο σχέδιο ανάπλασης του χώρου, λέγοντας, όμως, ότι η Θεσσαλονίκη χρειάζεται περισσότερο πράσινο, εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση του εκθεσιακού φορέα στο πλάσιο της επίσκεψης του στην AGROTICA.

kasselakis-agrotika-1024x683-750x375

«Είμαι πεντακάθαρος. Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε καθαρά χέρια και είμαστε εδώ για να προσφέρουμε. Θα στηρίξουμε τη Θεσσαλονίκη», τόνισε ο κ. Κασσελάκης και σημείωσε πως η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει πόλος έλξης για επενδύσεις και νέους ανθρώπους.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας έκανε μια αναλυτική παρουσίαση του πρότζεκτ ανάπλασης του χώρου της ΔΕΘ. Τον λόγο πήρε και εκπρόσωπος των εργαζομένων στη ΔΕΘ-Helexpo.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκίνησε επισκέψεις σε περίπτερα της AGROTICA. Τον κ. Κασσελάκη συνοδεύουν ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θεοδώρα Τζάκρη, ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, η υπεύθυνη για τα αγροτικά Ολυμπία Τεληγιορίδου, βουλευτές, η εκπρόσωπος Τύπου, Δώρα Αυγέρη, και κομματικά στελέχη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση