HomeHL-LifestyleΗ Τζένιφερ Ανιστον αποκαλύπτει το μόνο σημείο επάνω της που δεν θα επιτρέψει ποτέ να γεράσει

Η Τζένιφερ Ανιστον αποκαλύπτει το μόνο σημείο επάνω της που δεν θα επιτρέψει ποτέ να γεράσει

Τί δήλωσε σε συνέντευξή της στο Instyle

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τι κι αν έκλεισε τα 50. Η Τζένιφερ Άνιστον δεν γνωρίζει από αριθμούς και κάθε χρόνο αντί να μεγαλώνει, μικραίνει.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η διάσημη ηθοποιός έγινε 50 ετών και το γιόρτασε με ένα μοναδικό πάρτι με τους καλύτερους φίλους της, αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, με την Mirror να αναφέρει πως το δώρο που της πήρε ήταν η έπαυλη στην οποία ζούσαν ως ζευγάρι.

«Δεν νιώθω διαφορετικά από τότε που έγινα 50» αποκαλύπτει η Τζένιφερ Άνιστον

Αλλά η λαμπερή ηθοποιός δεν δείχνει σημάδια γήρανσης. Συνεχίζει να είναι το ίδιο εκθαμβωτική ή ακόμη και περισσότερο, ενώ δεν διστάζει να φωτογραφηθεί πλέον ακόμη και γυμνή. Και στο τεύχος Οκτωβρίου του InStyle, η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για την ηλικία της και παρόλο που είπε ότι δεν νιώθει καθόλου διαφορετικά, παραδέχτηκε πως η ιδέα των γκρίζων μαλλιών, την τρομάζει.

«Τα 50 ήταν το πρώτο που σκέφτηκα. Αυτός ο αριθμός» δήλωσε αναφερόμενη στα γενέθλιά της. «Δεν ξέρω πώς είναι γιατί δεν νιώθω κάποια διαφορά. Πάντως, δεν κλείνουν δρόμοι μόλις κάποιος γίνει 50. Σωματικά νιώθω απίστευτα. Επομένως, είναι παράξενο που πρέπει να συνδέει κάποιος την ηλικία αυτή, με το τέλος».

Η Τζένιφερ Άνιστον δήλωσε πως δεν έχει δει κάποια διαφορά με το γεγονός ότι έγινε 50 ετών.

Τι δεν θα αφήσει ποτέ επάνω της να γεράσει

Ωστόσο, η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχθηκε πως δεν θέλει με τίποτα να βλέπει γκρίζες τρίχες στα μαλλιά της. «Δεν θα πω ψέματα – Δεν θέλω γκρίζα μαλλιά» είπε. Όσο για το μυστικό ομορφιάς της και την άψογη επιδερμίδα της, η ηθοποιός αποκάλυψε πως κληρονόμησε την εμμονή της για την περιποίηση της επιδερμίδας της από την μητέρα της. Όπως εξήγησε: «Νομίζω ότι φταίει το γεγονός πως η μητέρα μου μου είπε να αρχίσω να κάνω ενυδάτωση από την ηλικία των 15 ετών. Από τότε χρησιμοποιώ ενυδατική και δεν την παραλείπω ποτέ».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση