HomeΚΡΗΤΗΕξηγήσεις για τα όσα συμβαίνουν στο κολυμβητήριο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

Εξηγήσεις για τα όσα συμβαίνουν στο κολυμβητήριο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για δεύτερο συνεχόμενο Σεπτέμβρη το κολυμβητήριο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου καθυστερεί να ανοίξει εις βάρος των αθλητών -τριων.

Ο λόγος αυτή τη φορά ότι η διοίκηση του ΕΑΚΗ θέλει πρώτα να μοιραστούν σε όλα τα σωματεία οι διαδρομές βάση βαθμολογίων και μετα να ανοίξει.

«Γιατί δεν ανοίγουν με την περσυνή κατανομή των διαδρομών όπως ζήτησαν τα σωματεία έως ότου αποφασιστεί η φετινή κατανομή των διαδρομών ;

Που άλλου γίνεται αυτό;

Ποτε ξανάγινε ;» διερωτήθηκαν σήμερα αθλητές ,παράγοντες ,προπονητές ,γονείς στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στο χώρο του κολυβητηρίου ,καταγγέλλοντας την αδιάλλακτη στάση της διοίκησης η οποία κατάφερε να ανανεώσει την θητεία της ελάχιστο διάστημα πριν τις εκλογές.

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης άμεσα αντέδρασε και κατ’ εντολήν του η Διευθύντρια του Γραφείου του Μαριάννα Δέλκου επικοινώνησε με την  Μαρία Καλουδιώτη και ζήτησε εντός της ημέρας αναλυτικές εξηγήσεις για τα όσα συμβαίνουν στο κολυμβητήριο του ΕΑΚΗ και τις πρόσφατες διαμαρτυρίες των γονέων και αθλητών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση