HomeΚΡΗΤΗΕπαναπροσδιορίζοντας το μέλλον του Κατσαμπά: Αξιοποίηση ιδιοκτησιών υπουργείου για τοπική ανάπτυξη

Επαναπροσδιορίζοντας το μέλλον του Κατσαμπά: Αξιοποίηση ιδιοκτησιών υπουργείου για τοπική ανάπτυξη

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Δήμαρχος Ηρακλείου εξετάζουν το δυναμικό της περιοχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην προσπάθειά τους να προωθήσουν την τοπική ανάπτυξη και να δώσουν νέα ώθηση σε μια περιοχή με σημαντικά προβλήματα υποδομών, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, και ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός, επισκέφτηκαν την περιοχή του μέσα Κατσαμπά, όπου το υπουργείο διατηρεί σημαντικές ιδιοκτησίες.

Στη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι δύο αξιωματούχοι είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν από κοντά τις εν λόγω ιδιοκτησίες, οι οποίες πρόκειται να αξιοποιηθούν για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του υπουργείου, καθώς και για ανάγκες της πόλης, σε συνεργασία με τον δήμο.

avgenakis_kalokairinos_4

Η επίσκεψη αυτή έρχεται σε συνέχεια μιας πρόσφατης τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Δημάρχου Ηρακλείου, όπου συζητήθηκε το ζήτημα της συνολικής αξιοποίησης των ιδιοκτησιών του υπουργείου στην εν λόγω περιοχή.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αυγενάκης, έχει εκφράσει επανειλημμένα τη σταθερή βούλησή του να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην τοπική ανάπτυξη, και η αξιοποίηση αυτών των ιδιοκτησιών φαίνεται να αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η εξέλιξη αυτή δίνει μια νέα προοπτική στην αστική ανάπλαση της περιοχής, προσφέροντας παράλληλα λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα υποδομών που εδώ και καιρό απασχολούν τους κατοίκους και τις αρμόδιες αρχές.

Οι ενέργειες αυτές αναμένεται να έχουν ευρύτερο αντίκτυπο στην περιοχή, δίνοντας τη δυνατότητα για περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Με τη συνεργασία ανάμεσα σε κρατικούς και τοπικούς φορείς, είναι πιθανό να δούμε ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης να ανοίγεται για τον Κατσαμπά και τη γύρω περιοχή.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση