HomeCity GuideΜε επιτυχία συνεχίζονται οι πολιτιστικές δράσεις του δήμου Πλατανιά

Με επιτυχία συνεχίζονται οι πολιτιστικές δράσεις του δήμου Πλατανιά

Για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά   για το Πολιτιστικό  Καλοκαίρι 2019, καθώς  και στο  9ο Φεστιβάλ “ Γη- Πολιτισμός -Τουρισμός” .

Τις προηγούμενες ημέρες στα πλαίσια των παραπάνω δράσεων έγιναν προβολές ταινιών σε πλατείες χωριών του Δήμου, μουσικές βραδιές, δόθηκαν θεατρικές παραστάσεις, καθώς και θέατρο σκιών ( Παράσταση Καραγκίοζη).

ekdhoseis-platania-1

Συνεχίζονται και  οι κινηματογραφικές προβολές που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων σε χωριά του Δήμου με τον γενικό τίτλο “ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ”,στα παρακάτω χωριά:

  • Το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ, στο Σέμπρωνα, προβολή της ταινίας “ Ο Ψύλλος”
  • Την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ, στη Γλώσσα, προβολή της ταινίας “ Liyana”
  • Την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ, στο Μάλεμε, προβολή της ταινίας “ Μπλάνκα”

Επίσης συνεχίζονται  οι πολιτιστικές εκδηλώσεις  που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά , στα πλαίσια των δράσεων του για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019, πιο συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες ακολουθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Την Τρίτη 20 Αυγούστου, ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Πολ/κο Σύλλογο Ταυρωνίτη, διοργανώνουν μια Μουσική Βραδιά, στην παραλία της Τ.Κ. Ταυρωνίτη
  • Την Τετάρτη 21 Αυγούστου, ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Κολυμβαρίου, διοργανώνουν ένα Μουσικό Ταξίδι στον Ελληνικό Κινηματογράφο με τους “ συν-ΩΔΗ-πόρος”, στο χώρο του Δημοτικού Ξενώνα ΔΙΚΤΥΝΑ στην Τ.Κ. Κολυμβαρίου.

Για όλες τις παραπάνω δράσεις η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση