HomeΕΛΛΑΔΑΡιμπολόβλεφ: Σε δύο-τρία χρόνια έτοιμη η επένδυση στον Σκορπιό

Ριμπολόβλεφ: Σε δύο-τρία χρόνια έτοιμη η επένδυση στον Σκορπιό

Το χρονοδιάγραμμα του Ρώσου επιχειρηματία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε δύο-τρία χρόνια αναμένεται να ολοκληρωθεί το αναπτυξιακό πρότζεκτ στον Σκορπιό, όπως δήλωσε ο Ρώσος επιχειρηματίας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στο κυπριακό περιοδικό «The Cyprus Journal of Wealth Management».

«Η βασική ιδέα είναι η δημιουργία ενός οικολογικού νησιού με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση του υπάρχοντος τοπίου, της δομής και της ασύγκριτης ομορφιάς του. Το επενδυτικό σχέδιο, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 2-3 χρόνια, περιλαμβάνει την υποδομή πολυτελούς συγκροτήματος με spa, εστιατόρια και μαρίνα. Επιπλέον, εκθεσιακούς χώρους, αμφιθέατρο, ελικοδρόμιο, αγρόκτημα και χώρους αναψυχής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Στόχος της οικογένειάς μας είναι να δημιουργηθεί το πρώτο πολυτελές συγκρότημα καταλυμάτων στην Ελλάδα, που βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό νησί, και θα είναι ένα από τα λίγα σε όλο τον κόσμο, για την ακρίβεια, μοναδικό στη Μεσόγειο. Ταυτόχρονα, όλα τα βήματα προς την αναγέννηση και την ανακαίνιση του Σκορπιού γίνονται πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε να είναι σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον».

capital.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση