HomeHL-9Το Nana Princess είναι ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο στην Κρήτη σε οικολογικό στιλ

Το Nana Princess είναι ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο στην Κρήτη σε οικολογικό στιλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Στο υπέροχο ελληνικό νησί, γνωστό για τη φιλοξενία και την υπέροχη φύση του, άνοιξε τις πόρτες του το υπερσύγχρονο ντιζάιν ξενοδοχείο Nana Princess.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται στη μικρή πόλη θέρετρο της Χερσονήσου στο βόρειο τμήμα της Κρήτης, μόλις 25 χλμ. Από την πρωτεύουσα της Κρήτης – Ηράκλειο, στην ακτή του Μάλια, που πλένεται από τα νερά της Μεσογείου και του Αιγαίου.

Η έξυπνη οικιακή τεχνολογία, μια ιδιωτική αμμώδης παραλία, δύο υπαίθριες πισίνες, εστιατόρια, μπαρ, μια γκαλερί τέχνης, ένα τεράστιο SPA συγκρότημα και ένα γυμναστήριο είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Νανά Princess Το φιλοξενεί 112 πολυτελείς σουίτες και βίλες, ΣΕ κομψό κατασκευασμένες σχεδιασμό ΜΕ Φυσικα χρώματα ΚΑΙ Φυσικα Υλικά. Όλα Τα Σχεδόν διαθέτουν Δωμάτιαευρύχωρη ΒΕΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΑ nj ατομικό έλεγχο tes θερμοκρασίας. Ορισμένα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με σάουνα, ατμόλουτρο και γυμναστήριο.

2.jpg

 Φωτογραφία: Nana Princess

0.jpg

Φωτογραφία: Nana Princess

1.jpg

Φωτογραφία: Nana Princess

2.jpg

Φωτογραφία: Nana Princess

0.jpg

Φωτογραφία: Nana Princess

1.jpg

 Φωτογραφία: Nana Princess

2.jpg

 Φωτογραφία: Nana Princess
Στο SPA-συγκρότημα του Royal Wellness Club με εσωτερική πισίνα, μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία και την ηρεμία, καθώς και να υποβάλετε μοναδικές θεραπείες που βασίζονται σε ένα συνδυασμό διαφορετικών τύπων σάουνων , ατμόλουτρων και συναισθηματικών ντους.
 Για όσους θέλουν απόλυτη ιδιωτικότητα, ΜΙΑ οργανώστε ρομαντική βραδιά Μαζί το η ΜΙΑ Εκδήλωση ΣΤΗΝ παρέα Φίλων – το ξενοδοχείο έχει την ευκαιρία να νοικιάσει μια μεμονωμένη SPA-ζώνη.

gall_spa_8.jpg

Φωτογραφία: Nana Princess

Τρια εστιατόρια ΣΤΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΟΙ Επισκέπτες μπορούν ΝΑ απολαύσουν ΜΙΑ τεράστια Ποικιλία Ελληνικών ΚΑΙ διεθνών ΠΙΑΤΩΝ, ψαριών και θαλασσινών, κρητικές λιχουδιές, τοπικά τυριά και νόστιμα αρτοσκευάσματα. Βοηθώ, ο σεφ θα ετοιμάσει ζυμαρικά, άριστη βότσαλα ή άλλη φαγητό της επιλογής.

Της χρέωση ΜΙΑ χαράς ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ παρουσιαστεί Από φρέσκα χυμούς ΚΑΙ Φυσικα αναζωογονητικά Ποτά που παρουσιάζονται ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ εστιατόρια ΚΑΙ ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ. ΓΙΑ όσους ΚΑΙ επιθυμούν ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ Φόρμα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ Διακοπές, υπάρχει ένα ειδικό γυμναστήριο με προϊόντα χαμηλών θερμίδων.

Restaurant.jpg

Φωτογραφία: Nana Princess

Η βολική τοποθεσία του Nana Princess επιτρέπει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου να φτάσουν εύκολα στα κυριότερα αξιοθέατα και διασκέδαση.

Το τελευταίο στο νησί είναι μια μεγάλη ποικιλία: ιππασία, καταδύσεις, θαλάσσια σπορ, γκολφ, τένις με έμπειρους εκπαιδευτές, προγράμματα ημερήσιας και βραδινής ψυχαγωγίας για παιδιά και ενήλικες – και για ευκολία, όλα αυτά μπορούν να κρατηθούν απευθείας στο ξενοδοχείο.

Το Nana Princess προσφέρει επίσης VIP υπηρεσίες – που συναντώνται στο αεροδρόμιο της Κρήτης με ένα πολυτελές αυτοκίνητο και ακόμη και με μια γρήγορη μεταφορά με ελικόπτερο.

Οι εκδρομές στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Nana Princess είναι διαθέσιμες για κρατήσεις στην ιστοσελίδα του ταξιδιωτικού πράκτορα TEZ TOUR . Το ελάχιστο κόστος των ταξιδιών κατά τη θερινή περίοδο θα είναι 150 χιλιάδες ρούβλια ανά άτομο με αεροπορικό εισιτήριο, μεταφορά και διαμονή για 7 διανυκτερεύσεις.

Προβολή διαθέσιμων ημερομηνιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση