HomeHL-WorldΜυστήριο με την δολοφονία 38χρονης σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Μυστήριο με την δολοφονία 38χρονης σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Βρέθηκε στραγγαλισμένη δίπλα σε ένα ματωμένο σίδερο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία 38χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Νέα Υόρκη. Η γυναίκα εντοπίστηκε δίπλα σε ένα ματωμένο σίδερο την περασμένη εβδομάδα και πλέον ταυτοποιήθηκε. Σύμφωνα με τις αρχές πρόκειται για την Denisse Oleas-Arancibia μητέρα από την περιοχή Κουίνς.

Η Denisse Oleas-Arancibia εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο ξενοδοχείο SoHo 54 στο Μανχάταν από μία καμαριέρα την περασμένη Πέμπτη. Το πτώμα της βρισκόταν στο πάτωμα κάτω από μια κουβέρτα, δήλωσαν οι αρχές.

Το σίδερο βρισκόταν δίπλα στην γυναίκα, η οποία διέμενε στο ξενοδοχείο για αρκετές ημέρες. Εκπρόσωπος του Γραφείου του επικεφαλής ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης δήλωσε στην εφημερίδα New York Post ότι ο θάνατος πλέον έχει καθοριστεί επίσημα ως ανθρωποκτονία.

Η αιτία θανάτου της ήταν συμπίεση στην περιοχή του λαιμού και αμβλύ τραύμα στο κεφάλι, δήλωσε ο εκπρόσωπος. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις για την υπόθεση, ανέφερε η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Ο 18χρονος γιος του θύματος φέρεται να είπε ότι η μητέρα του φαινόταν νευρική την εβδομάδα πριν από τη δολοφονία της. «Την εβδομάδα (πριν) ήταν σαν, λυπημένη. Ήταν τόσο νευρική και ανησυχούσε» δήλωσε ο Edwin Cevallos.

Η 38χρονη μετακόμισε από το Εκουαδόρ στην Νέα Υόρκη και ζούσε με τον 18χρονο γιο και τον ανιψιό της. Οι γονείς της και ο μικρότερος γιος της παρέμειναν στη Νότια Αμερική, ανέφερε η εφημερίδα Daily News.

«Πάντα εργαζόταν για εμάς για να μας δώσει την καλύτερη ζωή σε αυτή τη χώρα. Είχε πάντα χρήματα για να καλύψει οτιδήποτε στο σπίτι. Δεν χρωστούσε χρήματα σε κανέναν», ανέφερε ο 18χρονος γιος του θύματος.

New York Post , enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση