HomeHL-9Πρώτο βραβείο εμβολιαστικής κάλυψης για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Πρώτο βραβείο εμβολιαστικής κάλυψης για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το νοσηλευτικό ίδρυμα αποσπά τη διάκριση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου βραβεύεται για την εμβολιαστική κάλυψη του προσωπικού έναντι της γρίπης και μάλιστα με το μεγαλύτερο ποσοστό από όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας.

Σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα επισημαίνονται τα εξής:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους και τις υπηρεσίες που συμμορφώθηκαν με τις εμβολιαστικές οδηγίες και συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτού του υψηλού ποσοστού, ως απόδειξη της ευαισθητοποίησης και του υψηλού αισθήματος ευθύνης απέναντι στους ασθενείς μας.

Η σημαντική αυτή διάκριση είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς του τμήματος Υγιεινής και Ασφάλειας και συγκεκριμένα της επισκέπτριας υγείας, κας Μαυρακάκη Γεωργίας».

Η ανακοίνωση της Διοίκησης

Εξάλλου, σε ανακοίνωση της Διοίκησης του νοσοκομείου για τη διάκριση επισημαίνονται τα εξής:

«Το προσωπικό του Βενιζελείου νοσοκομείου, κατάφερε να φέρει το νοσοκομείο στην πρώτη θέση σε όλη την Ελλάδα, στην εμβολιαστική κάλυψη του έναντι της γρίπης, με ένα εντυπωσιακό ποσοστό 89,3%. Με τον τρόπο αυτό, δηλώνει τον επαγγελματισμό και την ευθύνη που έχει απέναντι στους ασθενείς και την αέναη προσπάθεια για προαγωγή της ασφάλειας ασθενών και εργαζομένων.

Η Διοίκηση ευχαριστεί όλο το προσωπικό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για να αναδειχθεί το νοσοκομείο μας ως ασπίδα προστασίας απέναντι στη γρίπη, ως απτή απόδειξη της ευαισθητοποίησης και του υψηλού αισθήματος ευθύνης απέναντι στους ασθενείς μας. Ιδιαίτερα ευχαριστεί το Τμήμα Υγιεινής και Ασφάλειας που, υπό την προϊσταμένη κα Μαυρακάκη Γεωργία, έθεσε το Βενιζέλειο, πανελλαδικά, στη κορυφή των νοσοκομείων που «νοιάζονται»…

Διαφήμιση
Διαφήμιση