HomeHL-GreeceΟ Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στην HBO

Ο Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στην HBO

Τι είπε στον βραβευμένο Σέιν Σμιθ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνέντευξη στο Vice news και τον ιδρυτή του Vice, Σέιν Σμιθ, έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε στον πολυβραβευμένο ιδρυτή του Vice, σε μια συνέντευξη που μεταδόθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, για την Ελλάδα.

Στην συνέντευξη που μεταδόθηκε, υπάρχουν πλάνα από τις περιοδείες του κ. Μητσοτάκης στην χώρα, πριν τις εκλογές, ενώ σε ένα σύντομο βίντεο που έδωσε το Vice News στα σόσιαλ, ο πρόεδρος της ΝΔ, λέει χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι στις 7 Ιουλίου θα κλείσει ένας κύκλος δεκαετούς Οδύσσειας».

Ο Σμιθ ρωτάει τον κ. Μητσοτάκη στο βίντεο για το πως σκοπεύει να μειώσει τους φόρους, όταν το χρέος είναι υψηλό στη χώρα και ταυτόχρονα οι ρυθμοί ανάπτυξης αργοί. «Το κλειδί και μεγάλο στοίχημα είναι η επίτευξη υψηλών ρυθμών ανάπτυξης. Στη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών η ανάπτυξη ήταν αναιμική», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης που χθες έδωσε συνέντευξη και στον Alpha.

Στην διάρκεια της συνέντευξης, σχολίασε επίσης πως: «Ο κόσμος κατάλαβε πως το να εκλέξεις λαϊκιστές στην εξουσία, δεν είναι λύση για να ξεπεράσεις τα οικονομικά προβλήματα μιας χώρας».

Ο Σέιν Σμιθ που ήρθε στη χώρα μας για την συγκεκριμένη συνέντευξη, είναι ένας φημισμένος δημοσιογράφος που κάνει συνεντεύξεις που γίνονται viral στις ΗΠΑ, όπως μία που έκανε με τον Ομπάμα κατά την Προεδρία του, μέσα σε φυλακές της χώρας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση