HomeHL-LifestyleΣτη σκηνή το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη

Στη σκηνή το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη

Κωμωδία με την Κατιάνα Μπαλανίκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τολμά για πρώτη φορά! «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του!». Αυτός είναι ο τίτλος του πρώτου θεατρικού έργου που έγραψε ο ταλαντούχος Γιώργος Καπουτζίδης και έρχεται τον Οκτώβριο στο Θέατρο ΗΒΗ.

Μετά τις τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση, ο σεναριογράφος, ηθοποιός και πετυχημένος παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης καταπιάνεται με έρωτες, απιστίες, ανατροπές, και αποκαλύψεις που στοχεύουν στο γέλιο.

kapoutzidhs2

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο πρώτο του θεατρικό έργο, συναντά ξανά την Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία έχουν δουλέψει στην τηλεόραση και παράλληλα υπογράφει και τη σκηνοθεσία της παράστασης, έχοντας στο πλευρό του έναν θίασο νέων ταλαντούχων ηθοποιών.

Ο Καπουτζίδης καταπιάνεται με έναν ανομολόγητο έρωτα που κρατάει είκοσι χρόνια. Έναν γάμο που διαλύεται από μία απιστία και εναν άλλο που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Οι Θεατρικές Σκηνές παράλληλα με την παράσταση-αφιέρωμα στον Αριστοτέλη Ωνάση στο θέατρο Παλλάς παρουσιάζει από Οκτώβριο το «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» του Γιωργου Καπουτζίδη

Σκηνοθεσία: Γιώργος Καπουτζίδης / Σκηνικά: Μαίρη Τσαγγάρη / Κοστούμια: Κική Γραμματικοπούλου / Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας / Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Οικονομίδη. Παίζουν: Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης, Παναγιώτης Καρμάτης και η Κατιάνα Μπαλανίκα

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση