HomeΕΚΛΟΓΕΣΓρ. Ροκαδάκης: “Το πρόγραμμα της ΝΔ σηματοδοτεί πρόκληση για την επόμενη μέρα”

Γρ. Ροκαδάκης: “Το πρόγραμμα της ΝΔ σηματοδοτεί πρόκληση για την επόμενη μέρα”

Τί δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε γραπτή δήλωση προέβη ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείο της ΝΔ Γρηγόρης Ροκαδάκης με αφορμή την παρουσίαση του Προγράμματος του κόμματος στον “Ελληνικό Κόσμο”.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ροκαδάκης στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

“H παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ, στην οποία είχα τη χαρά να παρευρεθώ ως υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, σηματοδοτεί τη μεγάλη πρόκληση της «επόμενης μέρας» για την πατρίδα μας. Το όραμα μιας καλύτερης Ελλάδας έγινε πρόγραμμα. Συγκεκριμένο, στοχευμένο κοστολογημένο, ρεαλιστικό. Για να γίνει αυτή η μεγάλη αλλαγή απαιτείται ενότητα, δουλειά και γρήγορες αποφάσεις. Να αλλάξουμε το κλίμα στη χώρα και να στείλουμε θετικά μηνύματα στο εξωτερικό.

rokadakhs3

Μόνο η αξιοπιστία του πολιτικού κεφαλαίου που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να εγγυηθεί αυτή την προοπτική. Με άμεσες αποφάσεις όπως η μείωση των φόρων, καταπολέμηση του τέρατος της γραφειοκρατίας, η πάταξη της ανομίας και η εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στην καθημερινότητα.

rokadakis2

Στο μεγάλο αυτό αγώνα κανείς δεν περισσεύει. Και μέχρι τις εκλογές και μετά από αυτές. Όλοι μαζί στην πρώτη γραμμή. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα!”

Διαφήμιση
Διαφήμιση