HomeHL-LifestyleΣήμερα ο γάμος του Κικίλια με την Μπαλατσινού

Σήμερα ο γάμος του Κικίλια με την Μπαλατσινού

Στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έφτασε η ώρα. Δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους και έπειτα από ένα σύντομο διάλειμμα στη σχέση τους, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού κάνουν το επόμενο βήμα, καθώς σήμερα γίνεται ο γάμος τους.

Η αναγγελία του γάμου τους είχε πέσει ως κεραυνός εν αιθρία, αφού δεν ήταν γνωστή η επανασύνδεση του ζευγαριού, πόσο μάλλον η απόφασή τους να προχωρήσουν στον γάμο. Η τελετή θα γίνει σήμερα, στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, με λίγους καλεσμένους.

Οι προετοιμασίες για τον γάμο

Αν και το προηγούμενο διάστημα είχαν κρατήσει κρυφή την επανασύνδεσή τους, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού- από τη στιγμή που ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να παντρευτούν- μοιράστηκαν με τον κόσμο πολλές στιγμές από την προετοιμασία για τη μεγάλη στιγμή. Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι επισκέφθηκε τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για να πάρουν ευχή.

Επίσης, έγιναν γνωστές και λεπτομέρειες για το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι. Αν και η Τζένη Μπαλατσινού κράτησε μυστικό το νυφικό που θα βάλει στον γάμο της, ευχαρίστησε δημόσια τον οίκο Zeus + Dione που το δημιούργησε.

Οσο για τον κ. Κικίλια, πόζαρε πανευτυχής σε μία από τις πρόβες του για το γαμπριάτικο κοστούμι. «Αντε να ετοιμαζόμαστε», είχε γράψει σε αναρτησή του στο Instagram.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση