Συνέβη κι αυτό… Λουόμενοι πλήρωσαν ιδιώτη για να καθαρίσουν την…παραλία από τα σκουπίδια και τα καλάμια που είτε είχε ξεβράσει το κύμα είτε είχαν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά της βροχής τους προηγούμενους μήνες.

Η γνωστή παραλία του Καρτερού ήταν  γεμάτη με κάθε λογής σκουπίδια και παρά τις εκκλήσεις των λουόμενων και των κατοίκων της περιοχής στα αρμόδια τμήματα περιφέρειας και Δήμου κανείς δεν μερίμνησε για τον καθαρισμό τους. Όπως μάλιστα ισχυρίζονται οι  λουόμενοι, τους έστελναν από τον Άννα στον Καϊάφα και όλοι δήλωναν αναρμόδιοι.

Τελικά αποφάσισαν να καθαρίσουν μόνοι τους την παραλία. Συγκέντρωσαν χρήματα, προσέλαβαν ιδιώτη και δείτε το αποτέλεσμα.
karteros-paralia

Δείτε τι έγραψε αναγνώστης του cretapost:
«Αυτή είναι η λύση που βρήκαν μερικοί λουόμενοι στον Καρτερο ώστε να καθαριστεί η παραλία. Μάζεψαν λεφτά και πλήρωσαν ένα ιδιώτη για να βγάλει τα καλαμια που είχε ξεβράσει η θάλασσα από το χειμώνα. Εγώ προσωπικά εκτός από τον κόσμο που συνέβαλε σε αυτό χωρίς να έχει καμία υποχρέωση θέλω να ευχαριστήσω και την περιφέρεια Ηρακλείου και το δήμο Χερσονήσου για το ενδιαφέρον που δείχνουν και προς το κόσμο και το περιβάλλον. ΚΑΝΈΝΑ. Ακόμα περιμένω απάντηση στο e-mail που έστειλα στην περιφέρεια στο τμήμα περιβάλλοντος και στα αλλεπάλληλα τηλ στον Δήμο Χερσονήσου.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση