HomeΕΛΛΑΔΑ«Ο θρίαμβος Μητσοτάκη και ο ακούραστος Λευτέρης δίπλα του»

«Ο θρίαμβος Μητσοτάκη και ο ακούραστος Λευτέρης δίπλα του»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας» αυτός είναι ο τίτλος των τελευταίων ημερών που αποδίδει την ιστορική επιτυχία της «γαλάζιας» παράταξης στις κάλπες της περασμένης Κυριακής.

Τόσο σε επίπεδο ευρωεκλογών, όσο και σε επίπεδο δήμων και περιφερειών η ΝΔ αναδείχθηκε κυρίαρχη δύναμη αποτυπώνοντας τα υψηλά ποσοστά της συσπείρωσής της, αλλά και την στροφή της ελληνικής κοινωνίας υπέρ του προγραμματικού της λόγου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικράτησε σε όλα σχεδόν τα κοινωνικά στρώματα, στους νέους που ψήφισαν για πρώτη φορά και πιο συγκεκριμένα στις ηλικίες 17-24, αλλά και 25-34 που κυριαρχούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, και επιπλέον στους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη επιτυγχάνοντας ιστορική ανατροπή από το μείον 7,5% του 2015, στο συν 9.5%, απέδειξε πως είναι ένα πραγματικά ανανεωμένο, προοδευτικό, λαϊκό και δημοκρατικό κόμμα.

Μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας αποδίδεται όπως είναι φυσικό, στον ακούραστο Γραμματέα του Κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Τον άνθρωπο που κατάφερε, τα 3 αυτά χρόνια, να κρατά ενωμένο τον κόσμο της παράταξης και τον κομματικό μηχανισμό σε απόλυτη εγρήγορση ευρισκόμενος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, δουλεύοντας πλάι στους ανθρώπους των κομματικών οργανώσεων.

Στον απαιτητικό αυτό αγώνα ο Γραμματέας της ΝΔ είχε δίπλα του όλες της Γραμματείες του Κόμματος, αλλά ιδιαίτερα τον Γραμματέα Οργανωτικού, κ. Στέλιο Κονταδάκη, καθώς και τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κ. Νίκο Χαρδαλιά η συνεισφορά των οποίων στις μεγάλες νίκες της Παράταξης στην πλειονότητα των δήμων και των περιφερειών της χώρας ήταν καθοριστική.

Από εδώ κι έπειτα στόχος όλων στην Πειραιώς είναι να γίνουν «μπλε» οι 12 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας και να ενισχυθεί το ποσοστό της ΝΔ στις εθνικές κάλπες.

Ο «ακούραστος» Γραμματέας της ΝΔ σε απόλυτη σύμπνοια με τον Πρόεδρο της  Παράταξης Κ. Μητσοτάκη δηλώνει: «Προχωράμε με σύνεση, μετριοπάθεια και υπευθυνότητα, και παλεύουμε για μια ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση