HomeΕΚΛΟΓΕΣΚεντρική Ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου Πετρακογιώργη – Ανυφαντάκη Μαρία

Κεντρική Ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου Πετρακογιώργη – Ανυφαντάκη Μαρία

Αγιασμός Γραφείου Τυμπακίου του συνδυασμού Φαιστός Ενεργοί Πολίτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άκρως συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του συνδυασμού Φαιστός Ενεργοί Πολίτες με υποψήφια Δήμαρχο, την κα. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, στα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου Τυμπακίου. Από νωρίς το απόγευμα κατέφθασαν πολίτες, σήμερα Παρασκευή στη πλατεία Ηρώου στο Τυμπάκι, πολίτες Ενεργοί που αγωνιούν για το μέλλον το δικό τους και των επόμενων γενεών.

Μετά το τέλος του Αγιασμού, ακολούθησε η κεντρική ομιλία Τυμπακίου της Μαρίας Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, όπου και αναφέρθηκε αναλυτικά στις κινήσεις που οδηγούν στην επίτευξη του στρατηγικού σχεδιασμού που οδηγεί τον Δήμο Φαιστού σε έναν Δήμο Πρωταγωνιστή.

Έπειτα η κ. Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη σύστησε ένα προς έναν και μία προς μία, τους/τις συνεργάτες/τριες – υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της, ανθρώπους Ενεργούς – Πρόθυμους – Άξιους.
tympaki
«Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τη Μεσαρά, βλέπουμε τον Τόπο σαν ενιαίο σύνολο, έχουμε επίγνωση των προβλημάτων, αλλά κυρίως τρόπους για την αντιμετώπιση τους. Καταθέτουμε το σχέδιο δράσης τόσο για την καθημερινότητα όσο και για την αναπτυξιακή προοπτική, για την επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Κάθε μέρα θέλουμε να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας και να πρωτοπορούμε.

Όλοι/ες μαζί αποφασίσαμε να συμπορευτούμε, με γνώμονα το καλό του Τόπου μας και καλούμε τους/τις Συνδημότες/τισσες να μας εμπιστευτούν ώστε να αφοσιωθούμε απόλυτα στο να δημιουργήσουμε, ένα Δήμο Σύγχρονο – ένα Δήμο Πρωταγωνιστή!

Γνωρίζουμε την πραγματικότητα και πως να ασχοληθούμε επίμονα με τα καθημερινά προβλήματα για να κάνουμε το Δήμο μας λειτουργικό, ελκυστικό, φιλικό για τους δημότες και τους επισκέπτες του.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ.

Ξέρετε ποιοι είμαστε…

τι πρεσβεύουμε…

τι θέλουμε και πού πάμε…

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί και δηλώνουμε αποφασισμένοι να παλέψουμε γι αυτό που αξίζει για το Δήμο μας, την ιστορία του και πάνω απ όλα για τους ανθρώπους του!

Φίλες και φίλοι,

ΜΑΖΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ….

Σημαίνουμε την ΣΥΝΕΧΕΙΑ μίας ΝΕΑΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ πορείας για ένα ΔΗΜΟ όλων των πολιτών. . ..

Είμαστε Ο συνδυασμός που νοιάζεται ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ.

Εκφράζουμε τον κόσμο της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, τους ανθρώπους του μόχθου, της εργασίας, που ανησυχούν, που αγωνίζονται, που υποφέρουν, που έχουν εγκλωβιστεί στο οικονομικό και κοινωνικό περιθώριο, που ζουν στη σκιά, εκτός πολιτικής διαδικασίας.

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ .

Τον κόσμο της καινοτομίας, που αναζητεί δίαυλους παραγωγικής ενσωμάτωσης.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση