Με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας να κλείσει την εκστρατεία του κόμματος στην ελληνική περιφέρεια ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Η επιλογή του Ηρακλείου δεν είναι τυχαία, καθώς το κυβερνών κόμμα “ποντάρει” στη δυναμική που είχε επιδείξει η Κρήτη γενικότερα αλλά και το Ηράκλειο ειδικότερα στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, καθιστώντας την περιοχή ένα από τα “προπύργια” του κόμματος.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής αυτής στρατηγικής εντάσσεται και η επιλογή του ανοιχτού χώρου της Πλατείας Ελευθερίας για τη συγκέντρωση και όχι της κλειστής αίθουσας, όπως είχε γίνει κατά το παρελθόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ως Κρητικός αλλά κυρίως ως μέλος του στενού πυρήνα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, ο οποίος εξάλλου ακολουθεί σήμερα δικό πρόγραμμα επισκέψεων στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Ηρακλείου.

Μαζί με τον κ. Τσίπρα θα βρίσκεται, για πολλοστή φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος αναμένεται να ταξιδέψει από την Αθήνα μαζί με τον πρωθυπουργό.

Εκτός απροόπτου και με δεδομένο ότι δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα πρόγραμμα επίσκεψης του κ. Τσίπρα στο Ηράκλειο, η άφιξη της πρωθυπουργικής αποστολής αναμένεται να γίνει το απόγευμα, λίγο πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης στις 7:30 στην Πλατεία Ελευθερίας, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός να διανυκτερεύσει απόψε στο Ηράκλειο και να επιστρέψει στην Αθήνα αύριο Παρασκευή για την καταληκτήρια προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτεύουσα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση