HomeHL-9Επίσκεψη Πολάκη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Επίσκεψη Πολάκη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Θα εγκαινιάσει τον ξενώνα φιλοξενίας για τους συνοδούς των ασθενών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τελετές εγκαινίων αλλά και συναντήσεις με εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία περιλάμβανε το πρόγραμμα του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο Ηράκλειο, ανήμερα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Ελευθερίας, με ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

polakhs

Το πρόγραμμα του κ. Πολάκη ξεκίνησε με τα εγκαίνια της λειτουργίας του νέου μαστογράφου στο Κέντρο Υγείας Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκαν στις 11:30 το πρωί, ενώ στη συνέχεια  ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και εγκαινίασε τον νέο ξενώνα φιλοξενίας που προορίζεται για τους συνοδούς των ασθενών που έχουν ανάγκη.

polakhs3

Στο Βενιζέλειο ο κ. Πολάκης συνοδευόμενος από τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη και τη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκε τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού αλλά και το έργο για τη νέα πτέρυγα του νοσηλευτικού ιδρύματος που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

polakhs4

Η επίσκεψή του έκλεισε με σειρά επαφών που είχε με εκπροσώπους των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία του Ηρακλείου και τα συνδικαλιστικά τους σωματεία.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στους χώρους του νοσοκομείου εμφανίστηκε ικανοποιημένος και επισήμανε ότι είναι ορατή η προσπάθεια που καταβάλλεται για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πολάκης υπογράμμισε ότι τα τελευταία χρόνια ο τομέας της δημόσιας φροντίδας υγείας στην Κρήτη έχει ενισχυθεί σημαντικά σε έμψυχο δυναμικό, καθώς ενισχύθηκε με 1800 άτομα.

polakhs5

Διαφήμιση
Διαφήμιση