HomeHL-9Πήραν τον δρόμο για την φυλακή οι συλληφθέντες για τον θάνατο της ηλικιωμένης

Πήραν τον δρόμο για την φυλακή οι συλληφθέντες για τον θάνατο της ηλικιωμένης

Κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά τη διαδικασία της απολογίας τους οι τέσσερις συλληφθέντες για τον θάνατο της 89χρονης πρατηριούχου τον περασμένο Φεβρουάριο στη Ζήρο της Σητείας.

Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας από 26 έως και 40 χρόνων, οδηγήθηκαν μετά την προθεσμία που είχαν λάβει ενώπιον του ανακριτή για την απολογία τους, και στη συνέχεια με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Κρήτη φέρεται να εμπλέκεται και πέμπτο άτομο, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι οι φερόμενοι ως δράστες της ληστείας σε βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας την κακοποίησαν βάναυσα προκειμένου να τη ληστέψουν και λίγες ώρες αργότερα η 89χρονη άφηνε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Σητείας όπου την είχαν μεταφέρει συγγενικά της πρόσωπα.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο και έκτοτε οι αστυνομικές αρχές εργάζονταν μεθοδικά για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ώσπου έφθασαν στα ίχνη των τεσσάρων ανδρών, που συνελήφθησαν στη διάρκεια ταυτόχρονης αστυνομικής επιχείρησης σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση