Βρισκόμαστε μία βδομάδα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου με τους πολιτικούς αρχηγούς να «παρελαύνουν» από την Κρήτη προκειμένου να δώσουν την δική τους… μάχη.

Μετά τον Σταύρο Θεοδωράκη, που έκανε την αρχή, και την χθεσινή ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα σήμερα φτάνουν στην Κρήτη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος του ΚΙ.ΝΑΛ. Φώφη Γεννηματά.

Κεντρική ομιλία της Φώφης Γεννηματά στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά η οποία θα έχει μία σειρά επαφών και συναντήσεων με τους εκπρόσωπους των τοπικών αρχών αλλά και κομματικά στελέχη.

Στις 7.30 το απόγευμα, η κ. Γεννηματά θα είναι η κεντρική ομιλήτρια της ανοιχτής προεκλογικής συγκέντρωσης του Κινήματος που θα πραγματοποιηθεί στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».

Διήμερη περιοδεία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην Κρήτη θα βρεθεί για δύο ημέρες ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται σήμερα στις 11:00 π.μ. στο Ηράκλειο. Θα περπατήσει στο κέντρο της πόλης ενώ αμέσως μετά θα συναντηθεί με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη στο εκλογικό του κέντρο.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Ρέθυμνο και θα επισκεφθεί στη 1:30 μ.μ. την Αγία Γαλήνη και ακολούθως το Σπήλι.

Ο κ. Μητσοτάκης θα ξεναγηθεί στις 3:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του ερευνητικού προγράμματος HiPER.

Το απόγευμα, στις 5:45 μ.μ. θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου Ευγένιο στην Ιερά Μητρόπολη ενώ αμέσως μετά θα κάνει βόλτα στο κέντρο του Ρεθύμνου.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ολοκληρώσει τις επισκέψεις του το Σάββατο με μία στάση στην Ασή Γωνιά στο Νομό Χανίων στις 7:30 μ.μ.

Την Κυριακή, 19 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στις 7:30 μ.μ. σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση