HomeΕΚΛΟΓΕΣΠλήθος κόσμου στη συγκέντρωση του Γιώργη Νιωτάκη

Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση του Γιώργη Νιωτάκη

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλοςμε την παράταξη «Ηράκλειο για Όλους»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, το βράδυ, στη συγκέντρωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό «Ηράκλειο για Όλους», Γιώργη Νιωτάκη, με την αφορμή του εορτασμού της πρόσφατης ονομαστικής του γιορτής!
_dsc4720
«Με το Γιώργη στην παρέα θα περάσουμε ωραία»… είχε δοθεί το σύνθημα, από ημέρες πριν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι η βραδιά θα κυλήσει ευχάριστα. Έτσι από νωρίς άνθρωποι όλων των ηλικιών, μεγάλοι & μικροί, φίλοι, συγγενείς, γείτονες & γνωστοί από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, συνεργάτες & συνάδελφοί του, γονείς ασθενών του, αλλά και απλοί πολίτες πέρασαν και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον παιδονευρολόγο. Ως άριστος οικοδεσπότης, ο Γιώργης, είχε φροντίσει για όλα με πρωτοτυπία και γενναιοδωρία, και πάντα με ένα τεράστιο χαμόγελο και μια μεγάλη αγκαλιά υποδεχόταν τους προσκεκλημένους του. Η βραδιά κύλησε όμορφα με όλους να έχουν να πουν ένα καλό λόγο για το γιατρό, ενώ εκείνος με το ιδιότυπο χιούμορ του, και τα περιπαιχτικά σχόλια και δωράκια του, έκανε την ατμόσφαιρα ακόμα πιο οικεία.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι το σημείο (“Sucre Patisserie”) που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση δεν είχε επιλεχθεί τυχαία. Ήταν το παλιότερα γνωστό ζαχαροπλαστείο «Άδωνις» που ανήκε στον αείμνηστο πατέρα του, Μιχάλη! Ο Γιώργης εκεί πέρασε τα παιδικά του χρόνια, γαλουχήθηκε και έμαθε από μικρός να δουλεύει για να ανταμείβεται! Από εκεί αποφάσισε να ξεκινήσει και την πολιτική του δράση τιμώντας με αυτό τον τρόπο τους γονείς του, στους οποίους οφείλει τα μέγιστα για αυτό που είναι και πρεσβεύει σήμερα!

Φυσικά, από τη συγκέντρωση δε μπορούσαν να λείπουν και να πλαισιώσουν εγκάρδια ο υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης «Ηράκλειο για Όλους», Σισαμάκης Γιώργος, πολλοί συνυποψήφιοι του Γιώργη Νιωτάκη από το συνδυασμό, ενώ με την παρουσία του τον τίμησαν και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση