HomeHL-9Οι εκλογές τους φέρνουν στην Κρήτη

Οι εκλογές τους φέρνουν στην Κρήτη

Τσίπρας, Μητσοτάκης, Κουτσούμπας και Θεοδωράκης έρχονται στο νησί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επισκέψεις πολιτικών αρχηγών με αφορμή τις επικείμενες εκλογές της 26ης Μαΐου αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην Κρήτη, καθώς διοργανώνονται κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις, ομιλίες, συναντήσεις με φορείς και εκδηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στο Ρέθυμνο θα βρίσκεται σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος μετά από σύντομη περιοδεία θα έχει επαφές με τον Δήμαρχο Ρεθύμνης Γιώργη Μαρινάκη.

Για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ηράκλειο, επίσκεψη στην Κρήτη προγραμματίζει και ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα απευθύνει ομιλία στο κέντρο της πόλης συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί να γίνει την Παρασκευή 17 Μαΐου και να ξεκινήσει στις 8:30. Ομιλητές, εκτός από τον ίδιο τον Δημήτρη Κουτσούμπα θα είναι ο Μανώλης Συντυχάκης και ο Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου αντίστοιχα, καθώς επίσης οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Σεμίνα Διγενή και Σάββας Βσιλειάδης.

Διήμερη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Διήμερη θα είναι η επίσκεψη που προγραμματίζει στην Κρήτη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου. Μολονότι η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση θα γίνει στα Χανιά, ωστόσο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προγραμματίζει να επισκεφθεί περιοχές ολόκληρου του νησιού, σε ένα μάλλον “σφιχτό” πρόγραμμα, οι λεπτομέρειες του οποίου δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

Η συγκέντρωση πάντως, θα γίνει στον Ενετικό Λιμένα Χανίων, στις 7:30 το απόγευμα της Κυριακής.

Ξανά στο Ηράκλειο ο Αλέξης Τσίπρας

Μία ακόμη επίσκεψη στο Ηράκλειο προγραμματίζει για την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, παραμονές δηλαδή της προσφυγής στις κάλπες.

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει δεν έχει επίσης οριστικοποιηθεί, ωστόσο θεωρείται πολύ πιθανή η ημερομηνία της 23ης Μαΐου ως η επικρατέστερη για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Ελευθερίας, με κεντρικό ομιλητή τον πρωθυπουργό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση