HomeHL-GreeceΗ Κατερίνα Παναγοπούλου επιβεβαιώνει: Στο σκάφος μας έκανε διακοπές ο Τσίπρας

Η Κατερίνα Παναγοπούλου επιβεβαιώνει: Στο σκάφος μας έκανε διακοπές ο Τσίπρας

Πώς διέρρευσαν οι φωτογραφίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, χήρα του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου επιβεβαίωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε όντως διακοπές στο σκάφος του συζύγου της, «Odyssey», μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Με δηλώσεις της στο protothema.gr, η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου παίρνει θέση στον σάλο που προκλήθηκε από τις φωτογραφίες Τσίπρα στο κότερο και τονίζει ότι την πρόταση να κάνει διακοπές στο σκάφος τους, την έκανε ο ίδιος ο Περικλής Παναγόπουλος στον πρωθυπουργό καθώς τον έβλεπε πολύ κουρασμένο. «Ο σύζυγος μου του το πρότεινε για να ξεκουραστεί γιατί τον έβλεπε κουρασμένο. Τον εκτιμούσε σας λέω πάρα πολύ και τον εμπιστευόταν και τον σεβόταν» λέει χαρακτηριστικά.

 «Δεν ήμασταν παρόντες ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου»

Οπως σημειώνει ούτε ο Περικλής Παναγόπουλος ούτε η ίδια ήταν παρόντες.

«Ο σύζυγος μου κανόνισε να είναι κάποιοι από το προσωπικό και πιθανότατα κάποιος από αυτούς πούλησε έναντι χρημάτων μια φωτογραφία κλεμμένη, μια φωτογραφία κλεμμένη γελοία. Ούτε ασχολούμαι με αυτό, ούτε με ενδιαφέρει. Ο καθένας με το ήθος και την ποιότητα του. Αλλά επαναλαμβάνω ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ξεκουραστεί για μια εβδομάδα αθόρυβα όπου θέλει. Και αν μου το ξαναζητήσει να βοηθήσω να το κάνω όπως θα το έκανα σε οποιονδήποτε άνθρωπο που θεωρώ φίλο μου. Και είναι φίλος ο Αλέξης ο Τσίπρας».

Η χήρα του εφοπλιστή Παναγόπουλου σημειώνει ότι το περιστατικό δεν συνέβη λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι αλλά «πολύ καιρό μετά».

Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ηθικό ενώ για όσους αναφέρονται στην τραγωδία στο Μάτι απαντά: «Η τραγωδία στο Μάτι βρήκε πολλούς κυρίους να κάνουν μπάνιο σε θάλασσες. Από αυτούς που επιτίθενται αυτή τη στιγμή. Αυτά είναι υποκρισίες. Είναι μια άθλια κατάσταση που γίνεται για προεκλογικούς λόγους και καλό είναι να σοβαρευτούν οι πολιτικοί μας γιατί κάποια στιγμή πρέπει να φύγουμε από αυτό που μας πτώχευσε. Είναι ντροπή. Δεν δέχομαι σαν Ελληνίδα τέτοια πολιτική λάσπη. Είναι ντροπή».

Διερωτάται μάλιστα «αυτοί που τα λένε αυτά δεν κάνουν διακοπές;»

Ερωτηθείσα για το πόσες ημέρες διήρκεσαν οι διακοπές του κ. Τσίπρα απάντησε ότι δεν γνωρίζει. «Ο άνδρας μου έπαιζε με τον θάνατο. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Του είχε δώσει το σκάφος για να κάνει διακοπές και εγώ ήμουν δίπλα σε έναν άνθρωπο που πέθαινε. Και πέθανε τελικά μετά από μήνες. Τον κρατούσα στη ζωή».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση