HomeHL-GreeceΗ βαλλιστική μίλησε: Ο 54χρονος βενζινάς έριξε την αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη

Η βαλλιστική μίλησε: Ο 54χρονος βενζινάς έριξε την αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη

Η βαλλιστική εξέταση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η βαλλιστική για την 8χρονη που δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική λόγω αδέσποτης σφαίρας μίλησε. Η σφαίρα έφυγε από το όπλο του 54χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου που διασκέδαζε με πυροβολώντας ανήμερα το Πάσχα.

Η βαλλιστική εξέταση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης επιβεβαιώνοντας τις υποψίες της ΕΛ.ΑΣ., ότι ο 54χρονος έριξε την μπαλωθιά που είχε σαν αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό της 8χρονης.

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες του όπλου από το οποίο έφυγε η μπαλωθιά το μεσημέρι της Κυριακής.

Να σημειωθεί ότι ο 54χρονος προσήχθη χθες ύστερα από εντατικές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια γύρω από της 8χρονης που γίνονταν γλέντι το Πάσχα.

Και όντως, μετά από τις εντατικές έρευνες, εντοπίστηκε μια σφαίρα σε γλάστρα σπιτιού κοντά σε αυτό της 8χρονης και η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε στα ίχνη του 54χρονου.

Ο ιδιοκτήτης βενζινάδικου παραδέχθηκε πως έριχνε μπαλωθιές το Πάσχα από πιστόλι το οποίο κατείχε παράνομα καθώς και ότι αμέσως μετά το συμβάν, επειδή φοβήθηκε… φυγάδευσε το όπλο με συγγενείς του στην Αθήνα προκειμένου να μην το βρουν στα σπίτια που διεξάγονταν οι έρευνες.

Η βαλλιστική εξέταση που έγινε επιβεβαίωσε ότι η αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη Αλεξία προήλθε από το όπλο του 54χρονου, ο οποίος νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι η 8χρονη δίνει μάχη για τη ζωή της από το μεσημέρι της Κυριακής όταν, ενώ έπαιζε με τα αδέλφια της στην αυλή του σπιτιού της μετά το πασχαλινό γεύμα, χτυπήθηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα.
Ολόκληρο το ΔΤ της ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν με την 8χρονη και την αδέσποτη σφαίρα

Εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση σοβαρού τραυματισμού 8χρονου κοριτσιού, από βολίδα πυροβόλου όπλου, ανήμερα του Πάσχα, στην περιοχή Θεσπιές Βοιωτίας

Για την υπόθεση συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, 54χρονος ημεδαπός με τις κατηγορίες της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και της παράβασης νομοθεσίας περί όπλων

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση