HomeHL-GreeceΣτη Θήβα παρουσιάζεται τώρα ο Στέφανος Κασσελάκης για να κάνει τη θητεία του

Στη Θήβα παρουσιάζεται τώρα ο Στέφανος Κασσελάκης για να κάνει τη θητεία του

Μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη ήταν και ο πατέρας του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Μαρτίου ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στη Θήβα. Στις 16:00 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περάσει την πύλη του στρατοπέδου για τη στρατιωτική του θητεία.

Μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη ήταν και ο πατέρας του. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης θα κάνει θητεία 20 ημερών. Επειδή ζούσε για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, δεν προβλεπόταν να υπηρετήσει όταν επέστρεψε στην Ελλάδα. Έκτοτε όμως έχουν περάσει 6 μήνες και πλέον, βάσει νόμου, οφείλει να υπηρετήσει για λίγες ημέρες.

kasselakis-2

Παρ’ όλα αυτά είναι η πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία που εν ενεργεία αρχηγός την αξιωματικής αντιπολίτευσης κατατάσσεται για τη στρατιωτική του θητεία. Μετά την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο τέταρτος τη τάξει πιο υψηλόβαθμος στην πολιτειακή δομή του κράτους.

Αυτό σημαίνει πως ακόμα και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Δημήτριος Χούπης οφείλει να αποδίδει τιμές. Συνεπώς προκύπτει ένα ερώτημα αναφορικά με τη θητεία του Στέφανου Κασσελάκη. Πώς θα λειτουργήσει αυτή η 20ήμερη θητεία και ποιος θα μπορούσε να δίνει οδηγίες στον Στέφανο Κασσελάκη, ώστε να πράττει ότι προβλέπεται για όλους τους νεοσύλλεκτους;

Ο Κασσελάκης συνομίλησε με πολίτες στη Θήβα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν φορέσει τα χακί συνομίλησε με πολίτες και τοπικούς παράγοντες, ενώ έκανε και μερικά ψώνια πριν μπει στο στρατόπεδο. Αρκετοί μάλιστα ήταν εκείνοι που τον αγκάλιασαν και του εύχονταν «καλός πολίτης».

Δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη ήταν ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης και η Δώρα Αυγέρη.

lifo.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση