HomeHL-9One Channel: Το κανάλι του Μαρινάκη κάνει πρεμιέρα την Τρίτη τού Πάσχα

One Channel: Το κανάλι του Μαρινάκη κάνει πρεμιέρα την Τρίτη τού Πάσχα

Η επίσημη έναρξη έχει προσδιοριστεί για νωρίς το απόγευμα της 30ής Μαΐου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O κύβος ερρίφθη για την επίσημη πρεμιέρα του One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στο ημιυπόγειο της Συγγρού 340, τα τελευταία 24ώρα έχουν πυκνώσει τα δοκιμαστικά στα δελτία και τις ενημερωτικές εκπομπές ώστε όλα να είναι έτοιμα για να αρχίσει ο σταθμός τις κανονικές μεταδόσεις από την Τρίτη του Πάσχα.

«Με τα δεδομένα που έχουμε έως αυτή στιγμή η επίσημη έναρξη έχει προσδιοριστεί για νωρίς το απόγευμα της 30ής Απριλίου», έλεγε στο ethnos.gr στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς που έχει καλή ενημέρωση για την «εσωτερική» εικόνα του -κατ αρχήν- ιντερνετικού καναλιού της Alter Ego.

Στους ορόφους του κτιρίου με θέα το Φαληρικό δέλτα και τους κήπους του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος .

O ιδιοκτήτης  του One Channel έχει βολιδοσκοπίσει το Νίκο Χατζηνικολάου για την επόμενη μέρα του τηλεοπτικού εγχειρήματος του και όταν πια θα έχει την άδεια εθνικής εμβέλειας.

Στο μεταξύ, το ζωντανό πρόγραμμα εκτιμάται ότι θα αρχίζει σε καθημερινή βάση- από την Τρίτη του Πάσχα κι έπειτα- στις 16.00 και θα ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα, ενώ η ίδια πηγή άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε πρώτη φάση το πρόγραμμα να είναι εξάωρο (να ολοκληρώνεται δηλαδή στις 22.00).

Ο πρωταρχικός σκελετός προγράμματος θα αποτελείται από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων- θεωρείται βέβαιο ότι θα το παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος εκείνος άλλωστε ήταν στην πρόβα τζενεράλε της περασμένης εβδομάδας με την σε απευθείας μετάδοση παρουσίαση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητή» του Γιάννη Μώραλη από το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Θα πλαισιώνεται από δύο – τρείς εκπομπές πολιτικής επικαιρότητας που θα παρουσιάζουν τα εξής, για την ώρα, δίδυμα: Ανδρέας Παπαδόπουλος- Θανάσης Φουσκίδης, Γιώργος Παπαχρήστος- Τζίνα Μοσχολιού, Δημήτρης Ν. Μανιάτης- Αθηναΐς Νέγκα.

Δοκιμαστικά για το διαδικτυακό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει κάνει ο Κώστας Γιαννακίδης, αλλά και ο Δημήτρης Δανίκας.

Το κανάλι θα συνεχίσει να εκπέμπει από το κτίριο της Συγγρού και στην εποχή μετά την αδειοδότησή του.

Έχουν επενδυθεί σημαντικά ποσά, έλεγε πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει, είναι όλες τελευταίας τεχνολογίας (μεταξύ άλλων εξοπλισμός για σκηνικά εικονοικής πραγματικότητας αλλά το πρόγραμμα visart που χρησιμοποιούν τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα) για εκπομπή Full HD, που σημαίνει ότι θα έχει έτοιμη υποδομή για να μπεί στον τηλεοπτικό στίβο, όποτε κι αν λάβει την- έκτη- άδεια από το ΕΣΡ.

Η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του One TV είναι γεγονός.

Είχε τη μορφή έκτακτης διαδικτυακής εκπομπής, αλλά ταυτόχρονα αποτέλεσε και το πρώτο «τεστ» για το κανάλι τού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ήταν μια δίωρη διαδικτυακή εκπομπή από το «One TV» με θέμα την παρουσίαση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του νυν δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρθηκαν και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς θα είναι και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Η εκπομπή προβλήθηκε μέσω του in.gr.

Διαφήμιση
Διαφήμιση