HomeΣΠΟΡΗ ώρα των πρώτων ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

Η ώρα των πρώτων ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλουν να κάνουν βήμα πρόκρισης απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Λαμία σε Τούμπα και ΟΑΚΑ αντίστοιχα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην τελική ευθεία… Την Τετάρτη  διεξάγονται οι πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας, με θεωρητικά φαβορί και αουτσάιντερ, που, όμως, φέτος έχουν αποδείξει ξανά ότι ο εν λόγω θεσμός είναι των εκπλήξεων.

Στις 19.00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ο Λουτσέσκου αποφάσισε να αφήσει εκτός Ολιβέιρα και Πέλκα για λόγους αποφόρτισης, ενώ τραυματίες είναι οι Λημνιός, Βέρνμπλουμ και Μαουρίτσιο.

Αντίθετα, επιστρέφει από την τιμωρία του ο Μπίσεσβαρ.

Η αποστολή: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Κάνιας, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Στον αντίποδα οι Αρκάδες δεν είναι διατεθειμένοι να αποδειχθούν εύκολο θύμα. Ιγκλέσιας, Κυριακόπουλος και Παπαδόπουλος επιστρέφουν αφού εξέτισαν τις τιμωρίες τους, ενώ εκτός έμεινε λόγω ενοχλήσεων ο Μανιάς.

Η αποστολή: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βλάχος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε, Μπέλοκ, Μουνάφο, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Ιγκλέσιας, Γλέζος, Καλτσάς, Δουβίκας, Αραβίδης.

Στις 21.30 παίρνει… σειρά το ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση είναι θεωρητικά το φαβορί, αλλά η ομάδα της Φθιώτιδας αποδείχθηκε ξανά… φονέας των «μεγάλων», αποκλείοντας στην πορεία Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, συνεπώς μόνο ήρεμη δεν μπορεί να νιώθει η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Τσιγκρίνσκι και Μπακασέτας είναι τραυματίες για τους γηπεδούχους, ενώ ο Γαλανόπουλος έμεινε εκτός για λόγους τακτικής. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Τσόσιτς και Άλεφ.

Η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάια, Πόνσε, Μπογέ.

Με στόχο να συνεχίσει το… όνειρο, η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με τον Σκόνδρα να είναι στην αποστολή, αν και αμφίβολος.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Σαράνοφ για λόγους ξεκούρασης, όπως και ο Βασιλαντωνόπουλος.

Η αποστολή: Μελίσσας, Κατσίκας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασούμπρε, Τσούκαλος, Κωστίκας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση