HomeHL-SportsΤι πρόκειται να δούμε στην 25η αγωνιστική της Superleague;

Τι πρόκειται να δούμε στην 25η αγωνιστική της Superleague;

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Του Ευθύμη Φασουλάκη

Το τριήμερο 16-18/3 θα διεξαχθεί η 25η αγωνιστική της Superleague.

Μια αγωνιστική που περιλαμβάνει, το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων, έναν αγώνα μάχη για την Τρίτη θέση, μάχες για την παραμονή, αλλά και ένα από τα τελευταία εμπόδια του ΠΑΟΚ στον δρόμο για το αήττητο πρωτάθλημα.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής, με μια πρόβλεψη για την έκβασή τους.

 Αστέρας Τρίπολης- Λαμία : Η αγωνιστική ανοίγει στην Τρίπολη, με την αναμέτρηση του τοπικού Αστέρα με την Λαμία. Δύο ομάδες που ναι μεν, βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά δεν έχουν τυπικά ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή.

Ο Αστέρας λόγω της δύναμής της έδρας του αλλά και της καλής φόρμας που βρίσκεται, έχει το προβάδισμα για την νίκη, αλλά η Λαμία,ακόμα και με ισοπαλία, ξεμπερδεύει ουσιαστικά με την παραμονή της και θέλει να το διεκδικήσει αυτό από σήμερα.

Πρόβλεψη : 1

 Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ : Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναιτωλικός, προέρχεται από νίκη με 5-0 επί του Πανιωνίου, που τον ανέβασε στην 6η θέση και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα, που σε συνδυασμό με τυχόν απώλεια του ΠΑΟ στο ντέρμπι θα τον εδραιώσει εκεί και θα τον κάνει να κοιτάζει μόνο ψηλότερα.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, απέχει μόνο μερικές εβδομάδες από ένα πρωτάθλημα που το περιμένει 34 χρόνια και θέλει επιπλέον να διατηρήσει το αήττητό του, σε μια από τις τελευταίες δύσκολες έδρες που του απομένουν.

Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ, έχει την ποιότητα να πάρει το διπλό, αλλά η δυναμική του Παναιτωλικού, του επιτρέπει να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη: Χ2

ΠΑΣ Γιάννινα- ΑΕΛ : Το πρόγραμμα του Σαββάτου, κλείνει στους Ζωσιμάδες, με την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ και την ΑΕΛ.

Για τον ΠΑΣ, είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για να προσπαθήσει να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού και να φέρει την ΑΕΛ πιο κοντά σε αυτήν.

Η ΑΕΛ, ακόμα και με ισοπαλία, κρατάει τον ΠΑΣ σε απόσταση ασφαλείας και δεδομένου ότι οι ομάδες είναι παρόμοιας δυναμικότητας μπορεί να την διεκδικήσει.

Πρόβλεψη: 1Χ

 ΟΦΗ-Λεβαδειακός : Το πρόγραμμα της Κυριακής, ανοίγει στο Ηράκλειο, με την τελευταία ευκαιρία του ΟΦΗ να ελπίζει σε παραμονή.

Η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών  για τον ΟΦΗ, να εκμεταλλευτεί επιτέλους, την πολύ καλή του έδρα και να πάρει μια ανάσα.

Ο Λεβαδειακός, έχει ανακάμψει τις τελευταίες αγωνιστικές και θέλει κόντρα σε μια ομάδα με παρόμοιους στόχους να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να συνεχίσει την αντεπίθεση του για την παραμονή.

Όμως ο ΟΦΗ πρέπει να πάρει αυτό το παιχνίδι και είναι το φαβορί για να τα καταφέρει.

Πρόβλεψη: 1

 Ατρόμητος- ΑΕΚ :  Στο Περιστέρι, το μεσημέρι της Κυριακής, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την Τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος, με νίκη θα περάσει την ΑΕΚ και θέλει να το πετύχει αυτό στην έδρα του. Επιπλέον με ένα θετικό αποτέλεσμα απομακρύνεται και από τους διώκτες του στην βαθμολογία ακόμα παραπάνω και εδραιώνεται στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ακριβώς όσα προανέφερα, ισχύουν και για την ΑΕΚ, που με νίκη αφήνει πίσω της και τυπικά όχι μόνο Άρη, ΠΑΟ και Παναιτωλικό, αλλά και τον Ατρόμητο και γίνεται το ακλόνητο φαβορί για την Τρίτη θέση.

Πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει με ασφάλεια για αυτό το παιχνίδι καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Πρόβλεψη : 1Χ2

 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός : Το απόλυτο ελληνικό ντέρμπι θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Κυριακής.

Σε ό,τι κατάσταση και να βρίσκονται, όπου και να είναι και οι 2 στην βαθμολογία, πάντα ένα ντέρμπι Αιωνίων θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Και οι 2 ομάδες έχουν βαθμολογικό κίνητρο πέραν από όλα τα άλλα που θα τους κάνουν να διεκδικήσουν με πάθος την νίκη.

Ο Παναθηναϊκός, θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την 5η θέση που θα ‘’σβήσει’’ την ευρωπαϊκή του ποινή, ενώ ο Ολυμπιακός για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες ελπίδες του για πρωτάθλημα.

Σε ένα ΟΑΚΑ που ίσως θα έχει τον περισσότερο κόσμο από ποτέ σε αγώνα του Παναθηναϊκού και με τους Πράσινους να είναι ανεβασμένοι από την καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, η ομάδα του Δώνη και μπορεί και θέλει να διεκδικήσει την νίκη.

Δεν μπορεί κανείς βέβαια να ξεγράψει τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για νίκη, άρα οποιαδήποτε πρόβλεψη θα ήταν άκυρη ενόψει ενός τόσο σπουδαίου αγώνα.

Πρόβλεψη : 1Χ

 Πανιώνιος- Ξάνθη :  Ομάδες πολύ κοντά στην βαθμολογία θα αναμετρηθούν στην Νέα Σμύρνη το βράδυ της Κυριακής.

Ο Πανιώνιος που θέλει να σβήσει, την συντριβή με 5-0 στο Αγρίνιο, αντιμετωπίζει την Ξάνθη που θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να ξεμπερδέψει και τυπικά με την υπόθεση παραμονή.

Η πλάστιγγα γέρνει προς την πλευρά του Πανιωνίου που θέλει την νίκη για να αφήσει τις θέσεις του υποβιβασμού όσο πιο μακριά γίνεται.

Πρόβλεψη : 1

 Άρης-Απόλλων Σμύρνης : Το πρόγραμμα της αγωνιστικής κλείνει την Δευτέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης, με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον Απόλλων.

Ο Άρης είναι το απόλυτο φαβορί για μια νίκη που θα τον διατηρήσει με διαφορά στην 5η θέση απέναντι σε μια ομάδα που είναι ήδη υποβιβασμένη και οποιοδήποτε στραβοπάτημα θα είναι καταστροφικό για την προσπάθεια του να βγει στην Ευρώπη.

Ο Απόλλων θα προσπαθήσει να δείξει όσο το δυνατό καλύτερο πρόσωπο στα παιχνίδια που απομένουν καθώς δεν έχει μαθηματικές ελπίδες παραμονής.

Πρόβλεψη : 1

 Πρόκειται για μια κομβική αγωνιστική για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος καθώς από δω και πέρα κάθε βαθμός μετράει για όλες τις ομάδες που έχουν να διεκδικήσουν κάτι.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση