HomeHL-940 ημέρες χωρίς το… χαμόγελο της Εύχαρις

40 ημέρες χωρίς το… χαμόγελο της Εύχαρις

Συγκίνηση στο μνημόσυνό της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

40 μέρες συμπληρώθηκαν σήμερα από τον θάνατο της 6χρονης Εύχαρις που άφησε την τελευταία της πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ έπειτα από επιπλοκές του ιού της γρίπης Η1Ν1.

Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο… πένθος τόσο την οικογένεια του μικρού κοριτσιού όσο ολόκληρη την Κρήτη αλλά και την Ελλάδα.

Σήμερα, φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου βρέθηκαν στο 40ήμερο μνημόσυνο για την Εύχαρις που εψάλη το πρωί στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Νέα Αλάτσατα Ηρακλείου.

Το δώρο… ζωής της οικογένειας

Αξίζει να σημειωθεί πως  κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου υπήρχε ένας κουμπαράς όπου όποιος ήθελε προσέφερε χρήματα για την ενίσχυση της ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Ο πατέρας, η μητέρα και ο παππούς της, ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να δείξουν έμπρακτα την ευγνωμοσύνη τους απέναντι στους γιατρούς που έκαναν ό,τι ήταν ανθρώπινα δυνατόν για να τη σώσουν αλλά και να στηρίξουν τη μονάδα που νοσηλεύει παιδιά με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Επιθυμία της οικογένειας ήταν να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων όμως η κατάσταση της 6χρονης δεν επέτρεψε να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση