40 μέρες συμπληρώνονται από τον θάνατο της 6χρονης Εύχαρις που άφησε την τελευταία της πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ έπειτα από επιπλοκές του ιού της γρίπης Η1Ν1.

Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο… πένθος τόσο την οικογένεια του μικρού κοριτσιού όσο ολόκληρη την Κρήτη αλλά και την Ελλάδα.

Την Κυριακή αναμένεται να τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνό της στα Νέα Αλάτσατα ενώ η οικογένειά της προχωρά σε ένα… δώρο ζωής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου θα υπάρχει ένας κουμπαράς όπου όποιος θέλει θα μπορεί να προσφέρει χρήματα για την ενίσχυση της ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Ο πατέρας, η μητέρα και ο παππούς της, θέλουν να δείξουν έτσι έμπρακτα την ευγνωμοσύνη τους απέναντι στους γιατρούς που έκαναν ό,τι ήταν ανθρώπινα δυνατόν για να τη σώσουν αλλά και να στηρίξουν τη μονάδα που νοσηλεύει παιδιά με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Επιθυμία της οικογένειας ήταν να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων όμως η κατάσταση της 6χρονης δεν επέτρεψε να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση